Kent Haberleri

Merkez bankası resmen açıkladı! Dolar bu kadar olacak! Görmedim, duymadım demeyin

Son dakika dolar kuru gelişmeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. Dolar son günlerde düşüşe geçerken doların ne kadar olacağı merak edilmeye başladı. Merkez Bankası dün dolar beklentisini resmen açıkladı. İşte dolar kuru bu kadar olacak... Dolar endeksi bu hafta içinde 105 seviyesine kadar geriledi

Dolar kuru son durum hafta sonunun ilk gününde de yakından takip edilmeye devam ediyor. Dolar endeksi bu hafta içinde 105 seviyesine kadar geriledi. Değer kaybeden dolar TL kuru düşmeye başladı. Yatırımcıları ve elinde dolar olanlar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Dün Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) doların ne kadar olacağını resmen açıkladı. İşte dolar net bu kadar olacak; görmedim duymadım demeyin!

DOLAR  BU KADAR OLACAK!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından kasım ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı.
Açıklanan ankete göre Merkez Bankası'nın dolar, faiz ve enflasyon tahminini belli oldu.Kasım ayı piyasa anketine göre dolar ve faiz beklentisi düşerken, enflasyon beklentisi arttı. Merkez Bankası dolar için net rakamı paylaştı. Herkesin merakla beklediği ''dolar ne kadar olacak'' sorusu Merkez Bankası tarafından yanıtlanmış oldu.

 

Merkez Bankası, kasım ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını göre, katılımcıların cari yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 19,82 TL iken, bu anket döneminde 19,54 TL olarak güncelledi.

12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 23,61 TL ve 23,35 TL olarak gerçekleşti. 

 

Peki bugün dolar/TL kuru ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kuru kaç TL? Son dakika dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım 2022 dolar/TL ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 son dakika dolar kuru

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 19 KASIM 2022  DOLAR KURU

Yatırımcılar yurt dışı piyasalarda güncel dolar kurunun ne kadar olduğunu araştırıyor. Dolar endeksi bu hafta içinde 105 seviyesine kadar gerilerken dolar/TL kurunda büyük değer kayıpları yaşandı. Sonradan yukarı yönlü hareket sergileyen dolar kuru bugün alış fiyatı 18,68 lira, satış fiyatı 18,76 liradan işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 106,86'ya yükseldi.

Doların tahtı sallanıyor! Yeni karar açıklandı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Dolar sadece bir ay sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! 

Selçuk Geçer, doların 20 TL olacağı tarihi açıkladı!