Altın & Dolar

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak! Amerika Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar/TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor

Dolar/TL kuru seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam etti. Amerika Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar/TL kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''dolar ne olacak, dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.  Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz haftalarda  2023 yılı Haziran ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıklayarak doların yıl sonundaki geleceği seviyeyi duyurdu.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

DOLAR TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar aynı zamanda dolar yorum ve dolar tahminlerini de merak ediyor. Ekonomistler doların yıl sonunda 30 TL ve 40 TL seviyelerine ulaşacağının söylerken, asıl açıklama Merkez Bankası'ndan geldi.

MERKEZ BANKASI YIL SONU DOLAR TAHMİNİ!

2023 yılı Haziran ayı piyasa katılımcıları anketi belli oldu.  Piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, cari yıl sonu dolar kuru beklentisi 26,18 TL, enflasyon beklentisi, yüzde 38,55, faiz beklentisi ise yüzde 18,13 oldu.

Katılımcıların cari yıl sonu dolar/TL kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 23,09 TL iken, bu anket döneminde 26,18 TL oldu. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 24,61 TL iken, bu anket döneminde 28,99 TL olarak kaydedildi.

8 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç TL? Güncel dolar/TL kuru ne kadar? 8 Temmuz 2023 dolar/TL kuru.

8 TEMMUZ DOLAR/TL NE KADAR? DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

8 Temmuz Cumartesi Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Dolar bugün ne kadar? 8 Temmuz 2023 dolar kaç lira? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Dolar/TL kuru bugün 26,075 TL, satış fiyatı ise 26,170 TL'den işlem görüyor.

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

MUSİAD Başkanı'ndan dolar açıklaması: Yıl sonunda 30 TL'yi aşacak!