Altın & Dolar

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması: Bu kadar olacak! Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde doların ne kadar olacağını açıkladı. Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam. Ankette yıl sonunda doların ne kadar olacağı paylaşıldı

Merkez Bankası geçtiğimiz günlerfe toplam 42 katılımcı ilePiyasa Katılımcıları anketi gerçekleştirdi. Ankette yıl sonunda doların ne kadar olacağı paylaşıldı. Dolar bu kadar olacak! Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam...


 

MERKEZ BANKASI'NDAN DOLAR AÇIKLAMASI!

Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Aynı zamanda uzmanların ve ekonokmistlerin dolar yorum ve tahminleri de takip ediliyor. Merkez Bankası'nın heyecanla beklenen Piyasa Katılımcıları anketi geçtiğmiz günlerde açıklanmıştı. Ankete göre Banka, doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.

Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayı piyasa katılımcıları anketi  sonuçlarını açıkladı. Buna göre, katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 23,15 TL iken, bu anket döneminde 23,09 TL olarak güncelledi.

Bir sene sonrası için ise döviz kuru beklentisi  aynı anket dönemlerinde sırasıyla 24,08 TL ve 24,61 TL olarak açıklandı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dün dolar ile ilgili yaptığı açıklamada doların 30 TL olacağını söyleyenlere tepki gösterdi. Doların seçimden sonra 30 TL olacak diyenlere seslenen Memiş, innamayın diyerek yatırımcıları uyardı.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL? 30 Mayıs 2023 dolar kaç TL? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? Dolar kaç TL? 30 Mayıs 203 dolar/TL kuru...

30 MAYIS SALI  DOLAR NE KADAR OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU

30 Mayıs Salı dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? soruları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL kuru bugün güne  artışla başladı. Dolar endeksi 104 seviyesinde hareket ederken dolar/TL kuru alış 20,59 TL, satış fiyatı ise 20,85 TL'den işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...