Kent Haberleri

Merkez Bankası'ndan seçim öncesi dolar talimatı! Dolar 21 TL oldu! Kimseye döviz satmayın!

Merkez Bankası'ndan dolar talimatına yönelik yeni bir gelişme yaşandı. Bankalara KKM dönüşleri ve bireysel müşteriler dışında kimseye döviz satmamaları söylendi. Merkez Bankası bankaların döviz işlemlerine kısıtlama getirirken, dolar kuru Kapalıçarşı'da 21 TL oldu

Seçim öncesinde Merkez Bankası'ndan yeni dolar talimatı geldi. Merkez Bankası bankaların döviz işlemlerine kısıtlama getirirken, dolar kuru Kapalıçarşı'da 21 TL oldu. 

DÖVİZ SATMAYIN!

Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota TCMB’nin sözlü talimatını twitter hesabı üzerinden açıkladı. 

Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı da olan Rota, Bankalara bir TCMB Başkan yardımcısının “sözlü” talimatı ile Perşembe ve Cuma günü KKM dönüşleri ve bireysel müşteriler dışında kimseye döviz satmamalarını söyledi.  Bugün firmalar hiçbir şekilde döviz satın alamıyorlar dedi.

KAPALIÇARŞI'DA DOLAR 21 TL'Yİ AŞTI!

Merkez Bankası'nın talimatıyla bankaların döviz alış satış kurları arasındaki fark bugün daha da yükseldi. Fark bugün bankalarda yüzde 7nin üzerine çıktı. Bankalardaki bu makas vatandaşları Kapalıçarşı'ya yönlendirdi. 

Bugün Kapalıçarşı’da dolar satış kuru 21,50’nin üzerini test ederken,.Alış kuru ile satış kuru arasındaki fark Kapalıçarşı’da da açıldı.

Kapalıçarşı kaynaklarına göre reel sektödeki taleplerin artması nedeniyle serbest piyasada döviz kurlarında artış olduğunu ve seçim belirsizliği nedeniyle şirketlerin döviz açık pozisyonlarını kapatmaya çalıştıkları ortaya çıktı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kapalıçarşı’da  altın talebinin de yüksek seyrettiği ve TCMB’nin kasasından altın satışlarının devam ettiği bilgisine ulşaıldı.

Dolarda dananın kuyruğu 3 gün sonra kopuyor! Dolar almak isteyenler hemen harekete geçin! Herkes bu rakamı konuşuyor

İslam Memiş'ten tokat gibi açıklama geldi! Neden bugün? Koşa koşa altın almaya gidenler sonunuz böyle olacak!

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları