Kent Haberleri

Merkez Bankası'ndan yeni dolar hamlesi! 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası döviz talebini azaltmak için yeni hamlede bulundu. 19,15 TL'den ucuza dolar satılmasın! Aradaki fark açılsın! döviz talebini azaltmak için  bankalardan döviz işlemlerinde alım satım fiyatı arasındaki farkın açılmasını talep etti

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan dolar ile ilgili yeni hamle geldi. döviz talebini azaltmak için  bankalardan döviz işlemlerinde alım satım fiyatı arasındaki farkın açılmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

 

19,15 TL'DEN UCUZA DOLAR SATILMASIN!

Merkez Bankası  bankalardan döviz işlemlerinde alım satım fiyatı arasındaki farkın daha çok açılmasını istedi. Buna benzer bir adımı şubat ortasında da atan Merkez Bankası, doların  19,15 TL'den ucuza satılmasını istemiyor.

MERKEZ BANKASI'NDAN DOLAR HAMLESİ!

Bloomberg’e konuşan kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Merkez Bankası, ülkede faaliyet gösteren tüm bankalara TL üzerindeki baskıyı hafifletmek için perakende dolar alımlarındaki marjların genişletilmesini istedi.

Merkez Bankası, haftanın son işlem günü olan cuma günü spot piyasada 18,96 TL'ye satılan doları bankalardan bireysel yatırımcılara 19,15 TL'nin altında satmamalarını istedi.

Daha öncesinde de Merkez Bankası, bankalardan fiyatı dolar başına minimum 19,05 TL olarak belirlemelerini talep etmişti.

MERKEZ BANKASI DOLAR TUTMAKTA ZORLANIYOR!

Depremlerin ardından Türk Lirası’ndaki yatay seyre rağmen Merkez Bankası rezervlerinde milyarlarca dolarlık düşüş, ‘stabil kur politikası’nın zorlandığını işaret ediyor.

 

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 11 MART 2023 DOLAR KAÇ LİRA? DOLAR BUGÜN NE KAÇ TL?

11 Mart Cumartesi dolar/TL kuru güne yükselişle başladı. Dolar kurunu yakındna takip edne yatırımcılar ''bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira oldu? Dolar kaç TL?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Dolar/TL kuru şu dakikalarda  19,16 liradan alınıp, 19,18 liradans atılıyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,65 düşüşle 104,625 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! 1 gram bile altını olan bu rakamlara bakıyor! 11 Mart 2023 altın fiyatları

İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! Kritik tarihi verdi! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş ''altında düşüşler kötü bir şey değil'' diyerek gram altının geleceği rekoru açıkladı! Koşun, acil bakın!

Dolar 24 TL olacak diyen doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar bayram etti! Hemen bakın! 

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak