Kent Haberleri

Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlandı. Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın. Piyasaların büyük bir heyecanla beklediği, katılımcı anketi sonucuna göre yeni dolar tahmnini geldi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) geçtiğimiz hatfta şubat ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Piyasaların büyük bir heyecanla beklediği, katılımcı anketi sonucuna göre yeni dolar tahmnini geldi. Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın.

Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın.

MERKEZ BANKASI'NDAN YENİ DOLAR TAHMİNİ!

20 Şubat Salı günü dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıları aynı zamanda doların ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, dolar ne olur, dolar yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın

DOLAR TAM BU KADAR OLACAK!

Merkez Bankası dolar/TL kuru tahminini açıklayarak doların en kadar olacağını söyledi.  Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırmaya devam ediyor.  Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası dolar beklentisi geçtiğimiz hafta açıklandı. Katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 23,12 lira iken, bu anket döneminde 22,84 lira oldu.

12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırası ile 23,43 lira ve 23,10 lira olarak gerçekleşti.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 20 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR KAÇ TL?

20 Şubat 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.

Bugün dolar/TL kuru güne aşağı yönlü başladı. Dolar endeksi 103,835 seviyesinde değerleniyor. Dolar/TL kuru ise 19,096 liradan alınıp, 19,139 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,38 liradan alınıp, 20,346 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0692 bandında hareket ediyor.

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! 20 Şubat 2023 altın fiyatları