Yeni Projeler

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...Lansman dönemine özel avantajların sunulduğu projede 347 konut ve 10 mağaza yer alıyor

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesinde satışlar başladı. Lansman dönemine özel avantajların sunulduğu projede 347 konut ve 10 mağaza yer alıyor.

İzmir Konak Yeşildere Caddesi üzerinde hayata geçirilen Merkez Yaşam Konak projesi farklı konut tipleriyle de dikkat çekiyor. 

Konsepti, mimarisi ve ayrıcalıkları ile bölgedeki dikkat çeken projeler arasında yer alan Merkez Yaşam Konak, İZKA inşaat imzası taşıyor.

Peki Merkez Yaşam Konak projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Merkez Yaşam Konak projesinde konut fiyatları ne kadar? Merkez Yaşam Konak projesi ödeme planı açıklandı mı? İşte Merkez Yaşam Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...
 

Peki Merkez Yaşam Konak projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Merkez Yaşam Konak projesinde konut fiyatları ne kadar? Merkez Yaşam Konak projesi ödeme planı açıklandı mı? İşte Merkez Yaşam Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İZKA İnşaat Merkez Yaşam Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Söz konusu projede konutların yanı sıra 10 adet mağaza da mevcut. 

37 katlı olarak tasarlanan Merkez Yaşam Konak projesindeki konutlar 5. kattan itibaren deniz manzarasına sahip.

Sosyal alanları ile de dikkat çeken Merkez Yaşam Konak projesinde tenis kortları, çocuk oyun alanları, otopark ve yüzde havuzu bulunuyor. 

Merkez Yaşam Konak fiyat listesi;
Net 55 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon daireler 2 milyon 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla;
Net 50 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon daireler 2 milyon 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla
Net 70 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

2024 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek olan Merkez Yaşam Konak projesinde ödemeler peşin ya da banka kredili olarak yapılabiliyor. 

Merkez Yaşam Konak projesinden konut almak isteyenler Vakıfbank ile yapılan anlaşma dahilinde 1,49 faiz oranından, İş Bankası ile yapılan anlaşma dahilinde ise 2,05 faiz oranından yararlanabiliyor. Söz konusu proje için vade süresi 120 ay olarak belirlendi.


Web: https://izka.com.tr/
Telefon 444 3 893

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!