03 / 05 / 2024

Merkezi ısıtmada daire başına 100 TL tasarruf!

Merkezi ısıtmada daire başına 100 TL tasarruf!

Eurowall ile merkezi ısıtmada daire başına 100 TL tasarruf sağlanacak



Isı sektörünün önde gelen markalarından Erensan, merkezi sistemde daire basma yüzde 30 tasarruf sağlanacak yeni bir kazan geliştirdi. Sektörde ilk kez sunulan ve merkezi ısıtmada en verimli kazan olarak adlandırılan "Eurowall" ile kullanıcılar daire basma yaklaşık 100 TL daha az fatura ödeyebilecek.

Sektörün en büyük Ar-Ge laboratuvarına sahip olduklarını söyleyen Erensan Şirketler Grubu Genel Müdürü Efkan Çeviker, "Eurowall'un montajı binaların çatılarına yapılabiliyor. Önceden kazan dairesi yapılmamış binalar kolaylıkla Eurowall kullanabiliyor. Erensan ArGe mühendislerinin geliştirdiği Euromatic Kaskad Kontrol Paneli, Eurovvall kullanıcılarının yaşam kalitesini artırıyor. İnternet tabanlı çalışabilen Euromatic ile ister ofisten, ister yolda arabanızdan evinizin sıcaklığını ayarlayabilir, yaşam konforunuzdan taviz vermeden daha az doğalgaz faturası ödeyerek ısınabilirsiniz" diye konuştu.

Türkiye'de 1 milyonu merkezi sistem olmak üzere 7 milyonun üzerinde doğalgaz abonesi olduğuna dikkat çeken Çeviker, "2009 sonu itibanyla sadece İGDAŞ'ın 4 milyon 181 bin abonesi bulunuyor. Doğalgaz ısmma amaçlı çok yaygın kullanılıyor. Doğalgaz tedariğinde tamamen yurtdışına bağımlı olduğumuz için gaz fiyatlan kontrolümüz dışında    gelişiyor. 120 metrekarelik bir daire ısınmak için kışın ortalama 300-400 TL doğalgaz faturası ödüyor" değerlendirmesini yaptı.

50 ülkeye ihracat yapıyor

Erensan'ın Yozgat fabrikasının iki yeni hol eklenerek büyütüldüğünü kaydeden Çeviker, "Yozgat fabrikamızın yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırımla büyütüyoruz. Tesis inşaatları tamamlandığında yaklaşık yüzde 20 istihdam artışı yaşayacağız" dedi. Erensan olarak ürünleri 50 ülkeye ihraç ettiklerini belirten Çeviker, dünyanın dört bir yanma kendi markalanyla üretim yaptıklarını ifade etti.
Vatan


Geri Dön