30 / 04 / 2024

Mersin Güler Residence'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Mersin Güler Residence'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Mersin Yenişehir'de inşa edilen Güler Residence'ta konut fiyatları 300 bin TL'den başlıyor



Site İnşaat'ın Mersin Yenişehir'de inşa ettiği Güler Residence, 42 dönüm üzerinde 7 blokta toplam 130 konuttan meydana geliyor.

Alanları 340 metrekare ile 360 metrekare arasında değişen ve  4+1 şeklinde tasarlanan konutların ebeveyn yatak odasında; özel banyo, soyunma bölümü ve mini bar bulunuyor.

Fiyatların 300 bin TL'den başlayarak 370 bin TL'ye kadar yükseldiği projede İş Bankası, Garanti Bankası, Finans Bank ve Fortis'le anlaşılmış durumda. Minumum yüzde 30 peşinatla ve yüzde 1.10 faiz oranıyla 120 aya kadar vade seçeneği sunuluyor. Konut teslimi hemen yapılıyor.

Mimari proje ile uyumlu sanat eserleri, süs havuzları ve kamelyalarla zenginleştirilmiş peyzaj çalışmasının yapıldığı Güler Residence'ta; yüzme havuzu, çocuk havuzu, modern çocuk oyun alanları, fitness salonu, yürüyüş yolları, tenis kortu, açık ve kapalı otopark yer alıyor.

Projede bulunan güvenlik kameraları, merkezi güvenlik sistemi ve bitki ile örtülmüş site güvenlik çiti günün her saatinde güvenliği sağlıyor.

Projenin en büyük özelliği kalabalığın az, yeşil alanın bol olması. Konumu itibariyle ısının az olduğu ve esintinin yaşandığı konutlarda yaz kış oturmak mümkün.

Denize 2 kilometre mesafede olan Güler Residence, şehir merkezine 4, Carrefour Alışveriş Merkezi'ne 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

www.gulerresidence.net
0 324 327 57 87


Geri Dön