28 / 04 / 2024

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.



Ekonomist Mert Başaran sosyal Medya hesabı x'ten yaptığı açıklamada altın fiyatlarının dördüncü kez aynı direncten döndüğünü ve tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.2024 yılı altın fiyatları için de değerlendirme yapan Mert Başaran ''hiçbir şey granti değildir'' diyerek yatırımda garantinin olmadığını grafiklerle açıkladı. Başaran'ın paylaşımınn altına ise onlarca yorum geldi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve takipçilerinden gelen yorumlar...

Mert Başaran:

Altin..4.kez aynı direncten döndü tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 2024 te Altının tüm zamanlarin zirvelerini görme ihtimali görmeme ihtimalinden daha yüksek! Hayatta yarın sabah uyanmamiz dahil hiç birsey garanti değildir,dolayısı ile yatırımda garanti olmaz.


Mert Başaran'ın grafiği ile ilgili İnatçı Bomberman adlı takipçi''Grafikleri bilerek mi böyle saçma sapan ciziyorsun. Anlamıyormuş "gibi"... Çok belli ediyorsun.'' yorumu üzerine Mert Başaran şu açıklamayı yaptı: ''Anlamam...ama çoğu dediğimin tutma nedeni şans:)) sakin inanma :)) kandirik yapıyorum sizleri..
Gecen yılbaşı programımı seyret 1 tane yanılma bul yemek benden'' dedi.

Salih Ünsal adlı takipçi ise ''Ons altinmi almak mantıklı yoksa gram altinmi almak mantıklı mert abi?'' sorusunu sordu.


kemonemo @kemonemo1071 adlı kullancı ise altın yatırımı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: '' Altın büyük pişmanlık, diğer yatırımlarda insanlar dünyaları kazandı, altın tutanlar daha parasını 2 ye bile katlayamadi, sanal olarak alınıp satılan mal, artık birilerinin elinde oyuncak olmuştur, boşuna altın falan almayın, adamlar istediği gibi oynatiyorlar...'' 

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Geri Dön