07 / 05 / 2024

Mert Yıldızhan: Konuta yatırım büyük ölçüde arttı!

Mert Yıldızhan: Konuta yatırım büyük ölçüde arttı!

Konut, yatırımcının en fazla güvendiği liman olmaya devam ediyor. Özellikle yerel seçimlerle konut sektörünün altın dönemini yaşaması beklenirken, dövizdeki son gelişmeler yatırımcının gözünü kulağını konut projelerine çevirdi...



DÖVİZDEKİ artış inşaat sektöründe mecburi fiyat düzenlemesi getiriyor. Konut, yatırımcının en fazla güvendiği liman olmaya devam ediyor. Özellikle yerel seçimlerle konut sektörünün altın dönemini yaşaması beklenirken, dövizdeki son gelişmeler yatırımcının gözünü kulağını konut projelerine çevirdi. 


"HİÇBİR ZAMAN ÜZMEZ" 


Başkent'e Elit Royal Residence gibi pek çok lüks ve konforlu konut projelerini kazandıran Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yatırımcının döviz fiyatlarında yaşanan bu kritik süreci fırsata çevirebileceğini kaydetti. Yıldızhan, gayrimenkulün yatırımcısını hiçbir zaman üzmediğini hatırlattı.

 

"KAZANCA ÇEVİRMELİ" 


Mert Yıldızhan, döviz fiyatlarının aralıktan bu yana müthiş artış gösterdiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Yaşanan bu artış yatırımcıyı da heyecanlandırdı. Son ekonomik gelişmeler öncesinde birikimini dövize yatıranlar bu süreçte kara geçti diyebiliriz. Ancak ekonomi durağan, ilerleyen bir sektör değil. Kurların nasıl ilerleyeceği hiç belli olmuyor. 

Bu nedenle de döviz yatırımcısının son artışları kazanca çevirmesi gerekli." 


Sabah Ankara


Geri Dön