30 / 04 / 2024

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.



Türkiye'nin öncü firmaları arasında bulunan Mesa Holding yeni projeleri için tam gaz devam ediyor. Bazı bölgelerde konuta çok ihtiyaç olduğunu söyleyen Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Bakanlığın tespitleriyle o bölgelerde özel krediler açılarak işin hızlandırılabileceğini söyledi.

Şu an hala devam eden projelere ilişkin bilgi veren Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yeni projelerini de duyurdu. 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul'da Ataköy ve Bahçeşehir'de, Ankara'da ise Eskişehir Yolu gibi uydu kentleri kurduklarını söyleyen Boysanoğlu, "İstanbul'a geç girdik. Ankara'da kendi arazilerimiz vardı. İstanbul'da başkalarının arazilerine konut yapıyoruz" dedi.

Bugün 9'u Türkiye'de, 5'i yurtdışında (Rusya'da 4, Irak'ta 1) olmak üzere 14 aktif şantiyelerinin bulunduğunu söyleyen Boysanoğlu, "İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de geliştirdiğimiz Mesa Panorama projemiz var. Toplam 3 konut bloğundan meydana geliyor. 

Ege Bölgesi'nde Urla'da Mesa Urla Kekliktepe projesini hayata geçiriyoruz. Bodrum Güllük Koyu'ndan karşıdaki adacıklara uzanan farklı manzaraya sahip 48 villadan ve 196 rezidanstan oluşan Mesa Bodrum Demirbükü projemiz var. 

İstanbul Büyükçekmece'de Mesa- Nurol işbirliğiyle Yeşilyaka Su ve Yeşilyaka Bahçe villa projelerini yapıyoruz. Ankara'da Yaşamkent'te Park Mozaik'i hayata geçiriyoruz. 

Mesa Holding Bahçeşehir e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

YENİ SOSYAL KONUT PROJELERİ İÇİN ÇALIŞMLAR BAŞLADI

Küçükçekmece'deki Tema İstanbul 2 70 adet villa ve 2 bin 280 adet 1 oda 1 salon 4 oda 1 salon daire seçenekleri olan bir proje… Karanfilköy'de Kent Etiler'e başladık." dedi. 

Çengelköy'de de projemiz var. Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için de çalışmalara başladık.

AFYON'DA LASTİK ÜRETECEĞİZ

Başka alanlar var mı holdingin ilgi alanında? diye sorulan soruyu yanıtlayan Boysanoğlu "Sanayi, enerji, tarım odaklandığımız sektörler. Tünel kalıp ve endüstriyel kalıp üretimi yapılan Mesa İmalat şirketimiz sadece Türkiye değil, dünya lideri. Çelik kalıp işinde de Türkiye lideriyiz. Ahşap alanında da şirketimiz bulunuyor. Lastik üretmek için bir şirket kurduk. Başlangıçta endüstriyel ve zirai lastikler üretecek. Afyon'da arazimizi aldık. Proje başlamak üzere… Önümüzdeki dönemde RES ve HES projelerimiz var. Tarımda da yeni nesil sera ve topraksız tarım özelinde çalışıyoruz. Kosaş şirketimiz bünyesinde yer alan Şehit Ali Çiftliği'nde yaklaşık 1.5 milyon metrekare alan üzerinde organik tarım, küçük ve büyükbaş hayvancılık ve ağaç yetiştirme yapıyoruz" dedi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!


Geri Dön