Proje Güncel

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi!

Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizde yer verdik. Merakla beklenen dev projenin Aralık ayında başlaması planlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek

Mega kent İstanbul'un Beylikdüzü, Eyüpsultan, Pendik ve Tuzla ilçelerindeki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beşiktaş Karanfilköy projesi için düğmeye bastı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projesi Beşiktaş Karanfilköy’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek. Uzlaşma ofisinin geçtiğimiz aylarda hizmete açıldığı proje için hak sahipleriyle anlaşma çalışmaları sürüyor.

Yüzde yüz uzlaşıyla inşa edilmesi planlanan ve merakla beklenen KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesine hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra başlanacak.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt merakla beklenen proje ile ilgili twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Karanfilköy’de dönüşüm için kararlı olduklarını dile getirerek, "Teknik sorunları, mülkiyet problemleri olan sahada yıllar sonra çözüme en yakın noktadayız. Hak sahiplerimiz ve tüm paydaşların iş birliği ile Aralık ayında çevreyle uyumlu projemizin temelini atmayı hedefliyoruz." demişti.

KİPTAŞ KARANFİLKÖY PROJESİNE MESA İMZASI

KİPTAŞ yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesini Mesa Mesken inşa edecek. Evi olana ev, dükkanı olana dükkan verilecek olan projede 1.000'in üzerinde konut inşa edilmesi planlanıyor. 

Peki Mesa Karanfilköy nerede? Mesa Karanfilköy fiyat listesi açıklandı mı?

Hak sahipleri ile anlaşmalar tamamlandıktan sonra temelin atılacağı KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinin Aralık ayında başlaması planlanıyor. 

Mesa Karanfilköy nerede? 
KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusuna yanıt olarak Etiler ve Akat mahallelerinin kuzeyinde, TEM Otoyolu’nun kenarında yer alıyor yanıtını verebiliriz.

Mesa Karanfilköy fiyat listesi açıklandı mı?
Satışa çıkış tarihinin henüz netleşmediği proje için herhangi bir fiyat da belirlenmedi. Mesa Karanfilköy projesi ile ilgili detaylar netleşir netleşmez Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


Web: http://www.kiptas.istanbul/

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

KİPTAŞ Karanfilköy projesini Mesa yapacak! Dev proje Aralık'ta başlıyor!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!