27 / 04 / 2024

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

Mesa Panorama Maltepe'de teslimler başladı!

Firma: Mesa Grup

Proje: Mesa Panorama

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında bulunan Mesa Panorama Maltepe projesinde teslimler başladı. İşte detaylar...



Mesa’nın İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama'da teslimler başlası. Kalan sınırlı sayıda daire için 36 Ay Vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Türkiye’de tünel kalıp teknolojisini ilk üreten ve uygulayan marka olan Mesa kalitesi ile inşa edilen  Mesa Panorama  Maltepe’de hem güvenli hem de ferah bir yaşam sunan daireler sahipleriyle buluşmaya başladı.

Nefes kesen adalar manzarasına sahip Mesa Panorama Maltepe, 1+1’den 4+1’e kadar farklı metre karelere sahip dairelerle şehrin tüm imkanlarına sahip bir noktada konumlanıyor. Toplamda 3 blok 317 daireden oluşan projede 12 bin 311 metrekarelik bir arsa üzerinde yükseliyor. Bu alanın 670 metreekaresi ise sadece sosyal tesislerden oluşuyor.

Mesa Panorama Maltepe de teslimler başladı!

36 AYA KADAR VADE FIRSATI

Detaylı düşünülmüş mimarisi, kara, deniz, hava tüm ulaşım hatlarına ulaşım kolaylığı ve merkezi konumu ile Maltepe’de konumlanan Mesa Panorama ’da 36 aya sıfır faiz kampanyası, kalan sınırlı sayıda daire için devam ediyor.

Mesa Panorama Maltepe de teslimler başladı!

MESA PANORMA SOSYAL ALANLAR NELER?

Mesa Panorama'da sosyal alan olarak; cocukların ve ailelerin güvenle zaman geçirebileceği sosyal alanlar,  kapalı ve açık oyun alanları, açık yüzme havuzu, geniş meydanların yanında sessiz avlu, aromatik hobi bahçesi, yürüyüş ve spor alanları projeyi diğerlerinden ayırıyor. 

Web: mesapanorama.com  
Telefon: 444 9 366

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

 


projeye sor



Geri Dön