27 / 04 / 2024

Mesa Sahill Kartal ödeme planı!

Mesa Sahill Kartal ödeme planı!

Firma: Mesa Mesken Sanayii A.Ş.

Proje: Kartal Sahill Mesa

Tüm dairelerin 4+1 tipinde tasarlandığı Mesa Sahill Kartal ödeme planı ve proje ayrıntıları için haberimizi inceleyebilirsiniz...





17 adet konuttan oluşan  Kartal Sahill Mesa projesi tek blok olarak İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alıyor.  Mesa Mesken Sanayii A.Ş.  imzası taşıyan Mesa Sahill Kartal ödeme planı 'na geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim: 


Satış süreci devam eden Mesa Sahill Kartal projeside yer alan  tüm daireler 4 oda 1 salondan oluşacak şekilde tasarlandı. Projenin daireleri standart 200 metrekare alana sahip. 16 katlı olarak yükselen Mesa Sahill Kartal projesi Doğa Koleji'ne yakın lokasyonda yer alıyor. Mesa Sahill Kartal ödeme planı 'na göre projenin daire fiyatları şöyle: 



Mesa Sahill Kartal daire fiyatları: 


Projedeki dairelergin fiyatları  1 milyon 530 bin liradan başlıyor 2 milyon 90 bin liraya kadar yükseliyor. Mesa Sahill Kartal ödeme planı 'nın ayrıntıları şöyle: 


Mesa Sahill Kartal ödeme planı!


Mesa Sahill Kartal ödeme planı: 


Mesa Sahill Kartal ödeme planı 'na göre banka kredisi kullanarak daire alınabiliyor.  Projede en az yüzde 25'lik peşinat bedeli ödendikten sonra kalan tutar 120 aylık vadelendirme imkanı ile ödenebiliyor. 



Mesa Sahill Kartal daire teslimleri: 


Mesa Sahill Kartal projesindeki daireler sahiplerine 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek. Mesa Sahill Kartal ödeme planı ve proje hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0216 451 93 70 numaralı telefondan irtibat sağlayabilirsiniz. 



Kartal Sahill Mesa adres: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal-İSTANBUL


Kartal Sahill Mesa telefon: 0216 451 93 70



Telefon: 0216 451 93 70

 Web Adresi: www.mesakartall.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön