15 / 08 / 2024

Mesa Urla Kekliktepe'de son villa fırsatı! Yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanıyla!

Mesa Urla Kekliktepe'de son villa fırsatı! Yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanıyla!

Firma: Mesa Grup

Proje: Mesa Urla Kekliktepe

Mesa imzasıyla Urla’da konumlanan Mesa Urla Kekliktepe'de son villa için 15 Eylül tarihine kadar geçerli yüzde 50 peşinat 6 ay vade fırsatı başladı. Peki Mesa Urla Kekliktepe'deki son villanın fiyatı ne kadar? Proje nerede, sosyal alanları neler? İşte ayrıntılar...



Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan  Mesa Urla Kekliktepe  projesinde son villa satışı için kampanya başladı.  15 Eylül tarihine kadar geçerli yüzde 50 peşinat 6 ay vade fırsatı sunuluyor. 

43 bin 504 metrekare yeşil alana da yer verilen Mesa Urla Kekliktepe projesinde 604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis ve 4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Mesa Urla Kekliktepe de son villa fırsatı! Yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanıyla!

MESA URLA KEKLİKTEPE NEREDE?

MESA Urla Kekliktepe projesi; Seferihisar ve Çeşme'ye 25 dakika, Urla merkeze 5 dakika, Urla Limanı'na 8 dakika, Alaçatı'ya 30 dakika, şehir merkezine 35 dakika, Ovacık ve Havalimanı'na 35 dakika mesafede konumlanıyor. 

MESA URLA KEKLİKTEPE SOSYAL ALANLAR NELER?

8 farklı tipte villanın bulunduğu ve teslimlerin başladığı Mesa Urla Kekliktepe projesinde, 68 adet açık ve 68 adet kapalı olacak şekilde toplamda 136 araçlık otoparka da yer veriliyor.

43 bin 504 metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çeken Mesa Urla Kekliktepe  604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis de mevcut.

Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre, Mesa Urla Kekliktepe projesinde havuz, kafe ve restoranlar, spor alanları gibi alanlar da yer alıyor. 

Mesa Urla Kekliktepe de son villa fırsatı! Yüzde 50 peşinat 6 ay vade imkanıyla!

SON VİLLAYA ÖZEL KAMPANYA! 

Mesa Urla Kekliktepe'de son villa için 15 Eylül tarihine kadar geçerli yüzde 50 peşinat sıfır faiz, 6 ay vade fırsatıyla satışta. 

Mesa Urla Kekliktepe projesinde satışta olan son villanın fiyatı 51 milyon TL olup, büyüklüğü 234 metrekaredir. 

Tel: 444 9 366

Web: https://www.mesaurla.com/

Ege Yapı Kekliktepe'de yüzde 50 peşinatla 24 ay 0 faiz fırsatı!

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

projeye sor



Geri Dön