Yeni Projeler

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi Mest Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor

Meset Yapı imzası ile Çekemeköy Reşadiye'de hayata geçirilen Mest Vadi villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa başladı.  Mest Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları ne kadar? Meset Vadi Villaları'nın fiyatları kaç lira? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi...

MESET VADİ VİLLALARI FİYAT LİSTESİ GÜNCEL!

Meset Vadi Villaları 3 farklı tipte yapılıyor olup, toplamda 22 adet villadan oluşuyor.  Kapalı spor salonu, etkinlik alanı, çocuk pakı, her villanın kendine ait bahçesi, ev içi asansörüne sahip olup akıllı sistemiyle inşa ediliyor.  Meset Vadi Vaillaları projesinin yüzde 70'i tamamlanmış olup teslimlerin Ekim 2023'te yapılması planlanıyor.

Meset Vadi Villaları'nda 3 oda 1 salon, 4 oda bir salon ve 5 oda bir salon olmak üzere 3 farklı konut tipi yer alıyor.

Konut fiyatları ise 22 milyon TL ile 32 milyon TL arasında değişiyor.  3 oda bir salon villalar net 200 metrekareye sahipken 5 oda bir salon villalar ise 310 metrekareden oluşuyor.

Peki Meset Vadi Villaları nerede? Meset Vadi Villaları nereye yakın? İşte Meset Vadi Villaları konum bilgisi...

MESET VADİ VİLLALARI NEREDE?

Meset Vadi Villaları, Çekmeköy Reşadiye Mahallesinde Bulunan 22 Adet Villa Projesidir. 4 tarafı Alemdağ ormanlarıyla kaplı olan Proje aynı zamanda toplu taşımaya olan yakınlığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 

WEB:https://www.mesetyapi.com/index.asp

TELEFON: 0 216 316 49 45

Soft Şile'de 10.9 milyon TL'ye 5+1! 4 ay sonra teslim!

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!