28 / 04 / 2024

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.



DEVA Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CFO’su olan Mesut Çetin, profesyonel iş yaşamına 1999 senesinde fon yönetim şirketi olan GEM Global Equities Management S.A. bünyesinde start vermiş olup, takas, araştırma vazifelisi, trader ve yöneticilik gibi farklı sahalarda vazife üstlenmiştir.

Aynı grup içinde, bir çok başarılı private equity projede etkin vazifelerde bulunmuş, bazı projelerde ise proje yöneticisi mesuliyetini almıştır. Mesut Çetin, EastPharma Ltd ve Saba İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Ayrıca, Grup bünyesindeki öteki şirketlerde de CFO vazifesini idame ettirmektedir. Mesut Çetin, Boğaziçi Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu olup, yüksek lisansını Koç Üniversitesi EMBA programında bitirmiştir.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CFO'su Mesut Çetin, "Deva Holding, 2011 senesinin ilk altı ayını, zorlu pazar şartlarına rağmen, aldığı doğru ve etkin yönetim kararları neticesinde başarı ile bitirmiştir. Başarılı bir gelecek düşünerek Ar-Ge'ye yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Yeni Ar-Ge merkezimizde geliştirilen ürünler ile Türkiye'de ürün çeşitliliğimizi her geçen gün daha da farklılaştırıyoruz.

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.


Geri Dön