Magazin

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Fenerbahçe'ye transferi an meselesi olan Mesut Özil Devrek Belediyesi tarafından Devrek İlçe Stadyumu yanında yapımına 3 yıl önce başlanılan spor kompleksi inşaatına destekte bulundu. Sabah'ta yer alan habere göre; çerisinde havuz, tenis kortu ve basketbol sahasının bulunacağı spor kompleksine 'Mesut Özil Spor Kompleksi' adı verildi. İlçede birçok dalda sporcuların yetiştirilmesinin hedeflendiği spor kompleksi inşaatının büyük bölümü bitti.

Tesis hakkında açıklama yapan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt spor kompleksinin ilçelerinde birçok branşta sporcu yetişmesine öncülük etmesini hedeflediklerini söyledi. Bozkurt, "Mesut Özil bizim için bir değerdir. Kendisiyle iletişime geçtik. Avukat ve menajerleriyle oturduk ve durum değerlendirmesi yaptık. Sağ olsun katkıda bulanacaklarını söylediler. İş adamları ve müteahhitlerimiz ile birlikte bir çalışmaya girdik. Burayı toplam 7 dönüm alanda yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol sahası gibi çeşitli etkinlikler olacak şekilde tasarlıyoruz. Hedefimiz öncelikle tesisin bitmesi. Havuzun da proje aşaması bitti. Onunla ilgili yakında çalışma başlayacak. Gelecek yıl burası komple bir tesis olarak Devrek ve bütün Zonguldak'ın hizmetine girecek. Adı da tabi ki Mesut Özil spor tesisi olacak." dedi. 

Mesut Özil Çamlıca'daki evini dekore ettiriyor!