04 / 05 / 2024

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Mesut Özil'in Çeşme'deki lüks villası!

Türk asıllı ünlü Alman futbolcu Mesut Özil'in, İzmir'in Çeşme ilçesine yaptırdığı 2 katlı süper lüks villanın inşaatı tamamlandı.



Arsenal'ın Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, geçen sene iş insanı Acun Ilıcalı ile birlikte, Alaçatı Mahallesi'nde arsa satın aldı. Aynı arsa üzerinde Ilıcalı ve Özil, birer süper lüks villa inşa ettirdi.

Mesut Özil in Çeşme deki lüks villası!

Posta gazetesinde yer alan habere göre, geçen yıl başlayan inşaatlar tamamlandı. Mesut Özil'in kendi alanı olan 2 parselde ve 3 bin 500 metrekare arazinde yaptırdığı 2 katlı villası, 10 milyon TL'ye tamamlandı. Ilıcalı'nın tek parselde inşa edilen villasının inşaatı da sona erdi.

Mesut Özil in Çeşme deki lüks villası!

İngiltere'de Premier Lig'in sona ermesinin ardından nişanlısı Amine Gülşe ile İstanbul'da dünya evine girecek olan Özil, 2 sezondur tatil yaptığı Çeşme Alaçatı'ya bu kez balayı için gelecek.

Diğer bir yandan Özil'in Alaçatı'nın merkezindeki Değirmen Dağı Mevkisi'nde bulunan villasının içinde ve dışında kendi zevkine göre oluşturduğu yaşam alanları da dikkat çekti.

Mesut Özil in Çeşme deki lüks villası!

Mesut Özil'in, kumdan mini futbol ve voleybol sahası yaptırdığı, bu alanın etrafını ağlarla çevirdiği görüldü.

Bugünkü değerinin 15 milyon lira olduğu belirtilen villanın inşaatı devam ederken, arazinin yakınında yer alan tarihi mezarların korunması için '1 Nolu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay alındığı da öğrenildi.

Her geçen sene daha popüler bir hale gelen Alaçatı'da özellikle merkeze yakın bölgelerde satılık ev fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor.

 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!


Geri Dön