Konut

Metal Yapı Blue Lake satışa çıktı!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece’de bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı projesi Blue Lake, yabancı yatırımcılardan ciddi talep görüyor.

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki köklü geçmişi ve 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece’de bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı projesi Blue Lake, yabancı yatırımcılardan ciddi talep görüyor.


250 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Blue Lake'e Orta Doğu ülkelerinden önemli bir talep olduğunu belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, projenin deniz ve göl manzarasına sahip olması, ulaşımının rahat olması ve çevre alışveriş merkezlerine yakınlığından dolayı Blue Lake’in Orta Doğu dünyasından ciddi bir talep gördüğünü belirtti.  Toplamda 788 daire ve 22 ticari üniteden oluşan projenin yaklaşık 200 adedinin rezerve edildiğini söyleyen Akın Karali, yabancı bir yatırımcı grubuyla 30 daire için de anlaşma yaptıklarını belirtti.  5 değişik yaşam hikayesi ile 112.000 metrekarede toplam 788 daire ile lüks yaşam adresi…


www.bluelake.com.tr

Tel: 444 8 128