Kent Haberleri

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş farklı şehir için kuvvetli fırtına uyarısı verdi. Nisan ayının başında, hava durumu insanlar tarafından büyük bir merakla takip edilirken, Meteoroloji yetkilileri ardı ardına kuvvetli fırtına uyarıları yayınladı. Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu

Güney Ege bölgesinde yoğun ve şiddetli fırtına uyarıları yapılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Yarın için İzmir, Aydın, Manisa, Muğla ve Denizli'nin güney kesimlerinde güney yönünden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklentisi olduğu Meteoroloji tarafından duyuruldu. Detaylı bilgiler ve Meteoroloji'nin uyarıları aşağıda yer almaktadır.

 

5 KENTE KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Haftanın başında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü beş farklı şehir için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu. Manisa, İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli'nin güney kesimlerinde güney yönünden kuvvetli rüzgar ve fırtına beklentisi olduğu Meteoroloji tarafından duyuruldu.

SALI GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Uyarılara göre, kuvvetli rüzgar ve fırtına Salı akşam saatlerinde zayıflayacak. Meteoroloji yetkilileri vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu. Kuvvetli fırtınanın neden olabileceği çatı uçmaları, ulaşımda aksamalar ve soba/doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları gerektiğini hatırlattılar.

İSTANBUL İÇİN DE UYARI GELDİ

İstanbul'da da kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Bugün İstanbul ve çevresinde güney ile güneybatı yönlerinden kuvvetli rüzgar bekleniyor ve şiddeti 70-80 km/saat'e kadar ulaşabilir. Kuvvetli fırtınanın etkisi altında kalacak İstanbul'da, vatandaşların ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçmaları, soba ve doğalgaz kaynaklı baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!
Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!
Altın düşecek mi, artacak mı? Uzmanı peş peşe açıkladı! Aklı olan hemen baksın, sonra pişman olmasın!