29 / 04 / 2024

Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı için düğmeye bastı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı için düğmeye bastı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne 48 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere toplamda 48 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre söz konusu alımlar 2022 KPSS puanı esas alınarak gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere 2022 Kamu Personel Seçme Sınav puanı esas alınarak 48 sözleşmeli personel alımı yapılacak" denildi.

Yine paylaşılan detaylara göre, söz konusu başvuruların Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi 'Kariyer Kapısı' internet adresi üzerinden gerçekleştirileceği açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı için düğmeye bastı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

TCDD 114 İŞÇİ ALACAK

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğü de 114 işçi alımı yapacak. Aktarılan detaylara göre, 86 makine bakımcı, 13 kaynakçı, 15 makine teknisyeni-motor ve makine (motor tamircisi) olmak üzere toplam 114 işçi alımı gerçekleştirilecek.

Yine verilen detaylara göre, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 114 işçi alımına dair ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Paylaşılan bilgilere göre, bu kapsamda TCDD'nin iş yerlerine belirsiz süreli sözleşmeyle 86 makine bakımcı, 13 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 15 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere toplamda 114 işçi alımı yapılacağı kaydedildi.

Ayrıca yine verilen detaylara göre, söz konusu alımlarda 13 kaynakçı için KPSS şartı aranıyor. Verilen bilgilere göre, 15 makine teknisyeni-motor ve makine personeli ve 86 makine bakımcı için ise KPSS şartı aranmıyor. 

Ayrıca yine konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, iş gücü taleplerine dair detaylar Türkiye İş Kurumu tarafından 30 Ekim-3 Kasım döneminde yayımlanacak.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, aranan koşullarda evrak teslim tarihi ve yerine, uygulama ve sözlü sınav bilgilerinden sonucuna kadar gerekli tüm duyurular TCDD'nin internet sitesi (http://www.tcdd.gov.tr/) "Duyurular" kısmında açıklanacak.

Paylaşılan detaylara göre, alımı yapılacak işçiler Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Çankırı, Kocaeli, İzmir, Sivas ve Malatya'da görev yapacak.

Belediye 15 iş yeri satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!


Geri Dön