27 / 04 / 2024

Metin Solak kimdir?

Metin Solak kimdir?

İzmir Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak kimdir? Metin Solak ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak 'ın biyografisi...



Metin Solak kimdir?

1964 yılında Tokat’ın Zile ilçesinde doğdu. İlkokulu Ankara’da, ortaokul ve liseyi Tokat’ta tamamladı. 1990 yılında Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında SHP’de siyasete başladı. 


SHP ve sonrasında CHP’de çeşitli yönetim kademelerinde görev aldı. 2004 yılında Karşıyaka’dan, 2009 yılında ise Çiğli’den belediye meclis üyesi seçildi. 


Çiğli Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevini yürütürken, Belediye Başkanı Ensari Bulut’un vefatı üzerine yapılan seçimlerde Çiğli Belediye Başkanı seçildi. Metin Solak evli ve iki çocuk babasıdır.


Metin Solak'ın Mesajı:

"Siz değerli internet okuyucularına ulaşmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirerek, sizlere gönülden merhaba diyorum. Belediyemizle ilgili bilgileri, halkımıza anında ulaştırmak için sitemizi sürekli güncelliyoruz. Sizlerden gelen tepkilere göre en iyisini sunmaya özen gösteriyoruz. Atatürk ilkelerinden, Cumhuriyet sevdasından ve Çiğli’ye gönül vermişliğimizden vazgeçmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. 


Cumhuriyet’imizi ve Atatürk’ümüzün bizlere verdiği değerleri çocuklarımıza, gençlerimize iyi öğretebilirsek yaşantımızın en kıymetli değeri olan bağımsızlığı ve demokrasiyi yaşatmayı başarabiliriz. Bu misyonla Çiğlimizi daha da ileri taşımak üzere başladığımız yolda, siz kıymetli halkımızla birlikte emin adımlarla daha güzel günlere ilerliyoruz.


Tüm Çiğli halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

 

Av. Metin SOLAK

Çiğli Belediye Başkanı



Geri Dön