01 / 05 / 2024

MetLife’tan kaçırılmayacak kampanya! Yeni BES satın alan müşterilere 1000 TL ek katkı payı verecek!

MetLife’tan kaçırılmayacak kampanya! Yeni BES satın alan müşterilere 1000 TL ek katkı payı verecek!

MetLife Türkiye bireysel emeklilik müşterilerine yönelik oldukça cazip bir kampanya hazırladı. 1 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında katılan müşterilerine bin liralık ek katkı payı verecek.



Bireysel emeklilik sistemindeki yoğun rekabet ortamı devam ederken, MetLife Türkiye sisteme katılmayı planlayanlara yönelik cazip bir kampanyanın duyurusunu yaptı. 1 Eylül’den itibaren başlayan ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile BES satın alan müşterilerine özel olarak bin liraya varan ek katkı payı fırsatı sunacak.

MetLife Türkiye, sözkonusu kampanya kapsamında; 1 Eylül ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yeni bireysel emeklilik sözleşmelerine yönelik; 6 ay boyunca aylık asgari bin lira düzenli ödeme yapılması durumunda bir defaya mahsus 500 liralık ek katkı payı ödeyecek. Ayrıca aynı sözleşmeye 40 bin liralık başlangıç yatırım tutarı ile veya ilk 6 ay içerisinde sözleşmeye intikal edecek şekilde ek katkı payı ödenmesi halinde ise 500 liralık ek katkı payı MetLife tarafından müşterilerin birikimlerine ilave edilecek.

 GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIM

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, BES’in tasarruf bilincine, aile ekonomisine ve gelecek adına yatırım yapmak isteyenlere büyük katkılar sunduğunun altını çizerek keyifli bir emeklilik yaşamak isteyen kişilerin BES’e yönelik taleplerinin de sürekli olarak arttığını ifade etti. Özellikle bireysel emekliliğin, yatırım yapmak isteyen EYT’liler için de mevcut koşullarda oldukça cazip bir fırsat olarak öne çıktığını anlatan Yurtseven, BES katılımcılarının sisteme girdikleri andan itibaren yüzde 30 devlet katkısından yararlanabildiğini dile getirdi. Yurtseven, katılımcıların ayrıca birikimlerini hisse senedi, altın ve döviz gibi çeşitli fonlarda profesyonel fon danışmanları eşliğinde değerlendirebildiğini aktardı.

TASARRUFA TEŞVİK EDECEK

MetLife olarak, her zaman müşterilerinin yanında olduklarını ve onların geleceklerine katkıda bulunmayı önemsediklerini dile getiren Yurtseven, bireysel emeklilik sisteminin gelişimine ivme kazandıracak bu kampanya ile daha fazla kişiyi emeklilik dönemleri için birikim yapmaya teşvik edeceklerini söyledi.

Deniz Yurtseven, şirket olarak katılımcılara ek fayda sağlayarak BES’e katılımı artırmayı hedeflediklerini ve bunun sürdürülebilirliğini sağlamak için öncü adımlar atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Öte yandan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, çalışma hayatına devam eden EYT’lilerin de kampanya döneminde yeni BES satın alarak bu kampanyadan yararlanabilecekleri belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön