28 / 04 / 2024

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.



İstanbul Levent’te bulunan Metro City AVM’nin yürüyen merpenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakırköy 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nin AVM hakkındaki haciz işlemlerini durdurmasının üzerine geri takılan merpenler ise kullanılmaya başlandı.

Konuyla ilgili Metrosite İnşaat Müşavirlik Hizmet ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Yürüyen merpenler, asansörler, x-ray cihazları ve kapdedektörleri, bir yönetim kurulu üyemizin borcundan dolayı, alacaklı bir faktoring firması tarafından yasal olmayan bir şekilde bir süre işlemez hale getirilmiştir. Şirketimizin ihtiyati tedbir talepli olarak Bakırköy 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nin haciz işlemlerinin ve muhafaza altına alınan işlemlerin kaldırılmasına, alacaklı tarafından “eski hale getirilmesine” 04.09.2018 tarihinde karar verilmiş ve icra memuru tarafından haciz ve muhafaza işlemlerine son verilmiştir.” 


Geri Dön