28 / 04 / 2024

Metromall 671 konutları Eryaman'da yükseliyor!

Metromall 671 konutları Eryaman'da yükseliyor!

Söğüt İnşaat tarafından Eryaman’da hayata geçirilen Metromall projesi hızla ilerliyor. M3 Metro hattının yanıbaşındaki projede 4 konut, 1 home office ve AVM bloğu bir arada olacak.



Söğüt İnşaat tarafından Eryaman’da hayata geçirilen Metromall projesi hızla ilerliyor. M3 Metro hattının yanıbaşındaki projede 4 konut, 1 home office ve AVM bloğu bir arada olacak.


Ankara'nın önemli inşaat firmalarından Söğüt İnşaat tarafından inşa edilen "Metromall" projesi, sakinlerine farklı bir dünyanın kapılarını aralamayı vaat ediyor. 4 konut bloğu, 1 Home&Office bloğu ve Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden birinin yer aldığı Metromall projesi Ankara'nın son dönemde yükselen değeri Eryaman'da hayata geçiriliyor.


METRONUN YANI BAŞINDA

671 daireden oluşan proje 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle, Home&Office bloğu ise 1+1 ve 2+1 seçenekleriyle satışa sunuluyor. Ulaşımı çok kolay olan proje, çevreyoluna 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. M3  Ankara  metro hattı da projenin hemen yanı başında yer alıyor. AVM'den bağımsız bir güvenlikli girişe sahip olan konut bloklarından 3 bin 500 metrekarelik, içinde 2 adet yarı-olimpik yüzme havuzuna sahip fitness, sauna, Türk hamamı ve SPA merkezine ulaşmak oldukça kolay. Bunun yanı sıra projenin 13 bin metrekarelik yeşil alanında 2 spor alanı ve çocuk parkı bulunuyor. Projede daire sahiplerine özel tahsisli çok araçlık kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor. Çevreye duyarlı bir proje olan Metromall konutlarının otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de mevcut.


ISI VE SES YALITIMI VAR

Bulunduğu bölgeye değer katacak olan konut, AVM ve Home&Office bloğuyla Türkiye'nin en büyük karma projelerinden biri olan Metromall projesi hem ısı hem de ses yalıtımı açısından en üst standartta inşa ediliyor. Metromall projesinin ön plana çıkan bir başka önemli detayı 220 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezi. Uluslararası markaların yer alacağı AVM, hem bölgenin alışveriş ihtiyacını karşılayacak hem de geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların da bulunduğu önemli bir merkez konumunda olacak.


Sabah


http://www.metromall.com.tr/




Haber Habertürk Ankara Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ankara Eryaman'da lüksün maksimum konforla birleştiği yeni bir proje yükseliyor. Söğüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall projesi "İçini kendiniz yaptırsanız, bu şekilde yaptırırdınız" sloganıyla tanıtılıyor.


Ankara'nın yükselen değeri Eryaman'da "bi' farkınız olsun" sloganıyla lansmanı yapılan Metromall projesi, 220.000 metrekare kapalı alana sahip, uluslararası markaların yer alacağı, Ankara'nın ilk üstü açılabilen AVM'sine sahip olacak. Bir yandan bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların bulunduğu merkez konumundaki AVM bölgeye değer katacak. 

Bunun yanı sıra projenin fark sunan bir başka özelliği 3.500 metrekarelik, içinde iki adet yarı-olimpik kapalı havuzun bulunduğu fitness ve SPA merkezi. Bu merkezde Türk hamamı ve sauna da yer alıyor. 


ÜSTÜ AÇILAN İLK AVM 


Biri Home&Office bloğu olmak üzere toplamda beş blok ve Ankara'nın ilk üstü açılabilir AVM'sine sahip projede 671 konut bulunuyor. Üst düzey konfor sunan 2 + 1, 3 + 1, 4 + 1 daire seçenekleri, Home&Office bloğunda ise 1 +1 ve 2 +1 ofis seçenekleri, cezbedici farklarıyla ön plana çıkıyor. 


KOLAY ULAŞIM OLANAĞI 


Metromall projesinin en cezbedici özelliklerinden bir diğeri ise ulaşım kolaylığı. Gerek şahsi otomobille gerekse de toplu taşıma ile ulaşımı çok kolay olan proje, çevreyoluna 2 kilometre uzaklıkta. M3 Ankara metro hattı projenin hemen yanı başında yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında çoğu projeden farklı olarak Metromall sakinleri için ulaşım hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor. 


Elektrikli araçlar için şarj üniteleri 


METROMALL projesinin 13.000 metrekarelik yeşil alanında yürüyüş parkurları, çocuk parkı, golf ve basketbol sahaları yer alıyor. Projede daire sahiplerine özel tahsisli çok araçlık kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor. Çevreye duyarlı bir proje olan Metromall konutlarının otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de mevcut. Her detayın düşünüldüğü projede kreş ve sağlık merkezi de bulunuyor. Metromall, tüm sakinlerine özledikleri ve bekledikleri proje konseptini sunuyor. 




Habertürk Ankara Ek


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Eryaman’da lüksün maksimum konforla birleştiği yeni bir proje yükseliyor: Söğüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall.

Ankara'nın en güçlü ve öncü inşaat firmalarından Söğüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall projesinde her daire "villa" kalitesinde inşa edildi. "İçini kendiniz yaptırsanız, bu şekilde yaptırırdınız" iddiasıyla tanıtımı yapılan projedeki yüksek kaliteli malzeme ve işçilik daha ilk bakışta kendini belli ediyor. Biri Home&Office bloğu olmak üzere toplamda beş blok ve Ankara'nın ilk üstü açılabilir AVM'sine sahip projede 671 konut bulunuyor. Üst düzey konfor sunan 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri, Home&Office bloğunda ise 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri; cezbedici farklarıyla ön plana çıkıyor.


"Bİ'FARKINIZ OLSUN"

Ankara'nın yükselen değeri Eryaman'da "Bi'farkınız olsun" sloganıyla lansmanı yapılan Metromall projesi, sözde değil özde sunduğu farklarla benzerlerinden ayrılıyor. Örneğin kapalı alanı 220 bin metrekare, uluslararası markaların yer alacağı AVM, Ankara'nın ilk üstü açılabilen AVM'si… Bir yandan bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların bulunduğu merkez konumundaki AVM bölgeye değer katacak. Bunun yanı sıra projenin fark sunan bir başka özelliği 3 bin 500 metrekarelik, içinde iki adet yarı-olimpik kapalı havuzun bulunduğu fitness ve SPA merkezi. Bu merkezde Türk hamamı ve sauna da yer alıyor. Farklı beklenti ve ihtiyaçlara tam karşılık vererek sınırsız memnuniyet sunan Metromall projesinin en cezbedici özelliklerinden bir diğeri ise ulaşım kolaylığı… Gerek şahsi otomobille gerekse de toplu taşıma ile ulaşımı çok kolay olan proje, çevreyoluna 2 kilometre uzaklıkta. M3 Ankara metro hattı projenin hemen yanı başında yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında çoğu projeden farklı olarak Metromall sakinleri için ulaşım hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor.


OTOPARKTA 'ŞARJ ÜNİTESİ'

Hem konforlu yaşam alanı hem de prestijli bir çalışma alanı olarak tasarlanan Home&Office bloğunda tıpkı diğer bloklar gibi yüksek kaliteli malzeme ve işçilik bir arada sunuluyor. Metromall projesinin 13 bin metrekarelik yeşil alanında yürüyüş parkurları, çocuk parkı, golf ve basketbol sahaları yer alıyor. Projede daire sahiplerine özel tahsisli çok araçlık kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor. Çevreye duyarlı bir proje olan Metromall konutlarının otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de mevcut… Her detayın düşünüldüğü projede kreş ve sağlık merkezi de bulunuyor. Metromall, tüm sakinlerine özledikleri ve bekledikleri proje konseptini sunuyor.



Sabah




Haber Star Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Ankara'nın en güdü ve öncü inşaat firmalarından Sögüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall projesinde her daire "villa kalitesinde" inşa edildi. "İçini kendiniz yaptırsanız, bu seklide yaptırırdınız" iddiasıyla tanıtımı yapılan projedeki yüksek kaliteli malzeme daha İlk bakışta kendini belli ediyor. Biri Home&Office bloğu olmak üzere toplamda bes blok ve Ankara'nın ilk üstü açılabilir AVM'sine sahip projede 671 konut bulunuyor. Üst düzey konfor sunan 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri. Home&Office bloğunda ise 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri, cezbedici farklarıyla ön plana çıkıyor. 




Star Ankara



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SÖĞÜT İnşaat'ın Ankara Eryaman'da inşa ettiği Metromall'un lansmanı gerçekleştirildi. Biri Home-Office bloğu olmak üzere toplamda beş blok ve Ankara'nın ilk üstü açılabilir AVM'sine sahip projede 671 konut bulunuyor. Firma her daireyi villa kalitesinde inşa ettiğini belirtti. Çevreyoluna 2 kilometre uzaklıktaki projenin hemen yanında M3 Ankara metro hattı yer alıyor. Bunun yanında Metromall'da 3.500 metrekarelik, içinde iki adetyarı-olimpik kapalı havuzun bulunuyor. 


Akşam


Geri Dön