28 / 04 / 2024

Metsan Nexus Kartal projesinde 170 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinat!

Metsan Nexus Kartal projesinde 170 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinat!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 5 peşinat avantajı sağlanan Metsan Nexus, Metsan İnşaat projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor...



İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Metsan Nexus, 3 etaptan meydana geliyor. Proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika mesafede, E-5’in üstünde, E-6’ya ve sahil yoluna 5 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Metsan Nexus Kartal projesinde 170 bin TL ye! Yüzde 5 peşinat!


36 katlı 2 bina ve 19 katlı dairesel bir kuleden oluşan  Metsan Nexus  Evleri'nde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Metsan inşaat imzası taşıyan Kartal Metsan Nexus'ta konut sahibi olmak isteyenler yüzde 5 peşinat veriliyor. Kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi ile taksitlendiriliyor.


Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Metsan Nexus Kartal projesinde; basketbol sahası, yürüyüş alanı, fitness merkezi, açık - kapalı çocuk parkı, sosyal oyun odası, Sky Lounge Kış Bahçesi, Rooftop Teras, Harmoni Teras, squash kortu, cep sineması, kütüphane, davet odası, golf simülasyonu gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Metsan Nexus Kartal projesinde 170 bin TL ye! Yüzde 5 peşinat!


Kartal Metsan Nexus Evleri'nde toplam 430 adet daire yer alıyor. Projede yer alan daireler 170 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. 


VİDEO: Metsan Nexus havadan görüntülerini HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Telefon: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön