27 / 04 / 2024

Mevaport İnşaat Güzelbahçe projesinin lansmanı Ağustos'ta!

Mevaport İnşaat Güzelbahçe projesinin lansmanı Ağustos'ta!

Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında çok özel projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Hazırbulan, "Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin lansmanını Ağustos'ta yapacağız" dedi..



Mevaport İnşaat Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında çok özel projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyledi. Hazırbulan, yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza İş Merkezi'nin yanı sıra kısa süre içerisinde Çamdibi Konutları-3 ve Altındağ'da Prestij Konutları-1'in de temelini atacaklarını dile getirdi. Hazırbulan, "Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin de lansmanını Ağustos ayında yapacağız" dedi.


Son 10 daire

Ekim ayında teslim edilmesi planlanan Çamdibi Paprat Konutları'nın yoğun talep gördüğünü ve 18 daire kaldığını söyleyen Hazırbulan, "Paprat Konutları'nda 135 metrekareye kadar 2+1 daireler ve 160 metrekareye kadar 3+1 daireler bulunuyor. 99 daire ve 5 dükkandan oluşan bu projenin yüzde 70'i tamamlandı" dedi. Mevakent Konutları'nın Ulukent'te inşa edildiğini ve 4 blokta 43 daire bulunduğunu belirten Hazırbulan, "Bu projemizde de 19 dairemiz kaldı" dedi. Mevaplaza'nın da ofis yatırımı yapmak isteyenler için avantajlı imkanlar sunduğunu söyleyen Hazırbulan, 7 katlı projede her biri 83 metrekare olan ve teknolojik altyapıya sahip 51 ofis bulunduğunu söyledi. Sanayi Metro Durağı'nın yanında yükselecek Meva Plaza'nın adliyeye, üniversitelere ve Forum Bornova AVM'ye yakın olduğunu sözlerine ekleyen Hazırbulan, "Çamdibi Konutları-3 projemiz de şimdiden yoğun ilgi görüyor. Biri 16 katlı diğeri 8 katlı 2 blokta 138 daireden oluşacak projeyi 24 ay içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Altındağ'da da Prestij Konutları-1'i hayata geçireceğiz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön