27 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi ödemeler!

Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi ödemeler!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri konut, rezidans ve alışveriş merkezi olarak planlandı...



27 blok olarak yükselen  Meydan Ardıçlı  projesi konut, rezidans ve alışveriş merkezi konseptinde tasarlanıyor. Toplam 1.683 daire ve 121 adet ticari alana yer verilen Meydan Ardıçlı projesinde  1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.  


Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan Meydan Ardıçlı  Evleri 230 bin metrekare kapalı alana sahip. Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dükkanların büyüklükleri ise 35 ila bin 122 metrekare arasında değişiyor. 


İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Meydan Ardıçlı projesinde, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark gibi özellikler de olacak.


Meydan Ardıçlı Esenyurt Projesi ödemeler!


Meydan Ardıçlı projesinde 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor. Peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim yapılan projede kişiye özel ödeme planı da oluşturulabiliyor. Projedeki avantajlı ödeme seçenekleri 15 Ekim’e kadar sürecek. 


Meydan Ardıçlı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Konutların 2019 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Esenyurt Meydan Ardıçlı projesi 545 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Tel : 0850 460 90 70  

Web: http://meydanardicli.com.tr 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön