03 / 05 / 2024

Meysu Outlet Alışveriş Merkezi araba çekilişi gerçekleşti!

Meysu Outlet Alışveriş Merkezi araba çekilişi gerçekleşti!

20 Ocak 2014 tarihinde başlayıp, 17 Nisan 2014 tarihinde sona eren kampanyada 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar arasında gerçekleştirilen çekilişle Volksvvagen Jetta araç kazanan talihli Yasin Ersoy racının anahtarını teslim aldı.




Meysu Outlet Alışveriş Merkezi'nde, 20 Ocak 2014 tarihinde başlayıp, 17 Nisan 2014 tarihinde sona eren kampanyada 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar arasında gerçekleştirilen çekilişle Volksvvagen Jetta araç kazanan talihli Yasin Ersoy, 17 Haziran 2014 Salı günü saat 15:00'de Meysu Outlet Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle aracının anahtarını teslim aldı. 

Meysu Outlet Alışveriş Merkezi'nin, Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü'nün izni ile düzenlediği Volkswagen Jetta araç kampanyasında, talihli Yasin Ersoy düzenlenen törenle aracın anahtarını Giilsan Gıda Sanayi Tic. A.Ş. 

Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu'nun elinden aldı. 

Özel sektörde muhasebecilik yapan talihli Yasin Ersoy, hafta sonları Incesu'ya bağlı Hamurcu köyüne giderken Meysu Outlet'ten sürekli alışveriş yaptığını ve bu yaptığı alışverişle çekilişe katıldığını söyledi. 

Hayatında ilk kez böyle büyük bir hediye kazandığını ve aracı kendisinin kazandığını işyerindeki arkadaşlarına bir türlü inandıramadığını kaydeden Ersoy, bir aracının daha olduğunu ve kazandığı yeni aracı ile ilgili henüz bir karar vermediğini belirtti. Böylesine muhteşem bir aracın sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yasin Ersoy, kendilerine bu şansı sağlayan Meysu Outlet Alışveriş Merkezi Yönetimine çok teşekkür etti. Araç teslim törenine ailesi ile birlikte gelen talihli Yasin Ersoy, o&lu Muammer Furkan ve kızı Ayşegül ile birlikte objektiflere poz verdi. 


Konya Hakimiyet


Geri Dön