Beyaz Eşya

Meyve sıkacağı fiyatları ne kadar? En çok satanlar hangileri? 26 Ocak 2023 Fiyat listesi

Meyve tüketimini artırarak sağlıklı beslenmeyi ve çocuklarına sağlıklı ürünler vermeyi sevenlerin çoık tercih ettiği meyve sıkacakları, fiyat, marka ve özelliklerine göre farklılık gösteriyor. İşte en beğenilen bazı meyve sıkacakları… Meyve sıkacakları fiyat ve özellikler bakımından çok farklılık gösteriyor

 

Meyve Sıkacakları, özellikle küçük çocuklu ailelerde ve beslenmesine özen göstermek isteyenler için olmazsa olmaz mutfak cihazlarından biri. Meyve sıkacakları fiyat ve özellikler bakımından çok farklılık gösteriyor.  En fazla satılan bazı meyve sıkacakları ise şöyle:

BOSCH MCP3500N VİTAPRESS NARENCİYE SIKACAĞI

Narenciyeyi koniye bastırınca otomatik çalışma özelliği bulunan cihazda, sağlıklı ve güvenli kullanım için BPA içermeyen parçalar kullanılmış.

Sağlıklı şekilde hazırlamak için gıda ile temas eden parçaların BPA içermemesi önem taşıyor. BPA  bulunmayan plastik parçalar sayesinde ürün en titiz kişiler tarafından bile güvenle kullanabilir özellikte.

Cihaz, bulaşık makinesinde yıkanabilen parçalara sahip olması nedeniyle de tercih edilirken, kolay temizlik, kablo dolama ve tozdan koruma kapağı ile rahatlıkla saklanabiliyor. Cihazın boyu da hem büyük hem de küçük boyutlu meyveleri sıkabilmek için özel bir tasarıma sahip.

ARÇELİK NARENCİYE SIKACAĞI

Arçelik MS 6210 Narenciye Sıkacağı ise 40 watt gücünde ve şeffaf haznesi bulunuyor.

Yüksekliği 22.5 santim olan cihazin genişliği 15.5 cm boyutunda.

ARNİCA PRESSO TREND IH37102 GÜMÜŞ NARENCİYE SIKACAĞI

İstenilen her an taze meyve suyu hazırlama olanağı veren Arnica Presso Trend Narenciye Sıkacağı, şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Portakal, limon, mandalina, greyfurt gibi narenciye ürünlerini lezzetli meyve sularına dönüştüren Arnica Presso Trend Narenciye Sıkacağı, rahat tutulabilen ergonomik sap dizaynı ile dikkat çekiyor.

Şeffaf haznesi sayesinde sıktığınız meyveleri görebilmenizi sağlayan cihazın maksimum 1 litrelik kapasitesi bulunuyor. Haznede toplanan meyve suyunu bardak ve diğer kaplara kolayca, dökmeden aktarabilen ağız tasarımı rahat kullanım imkanı sağlıyor.

40 watt elektrik gücüyle çalışan cihazın 2 farklı boy sıkma başlığı, meyvenin türü ve büyüklüğüne göre sıkım işlemini kolaylaştırıyor. Kablo sarma yuvası sayesinde cihazın kullanılmadığı zaman mutfakta dağınıklık yapmadan saklanabilmesini sağlıyor.

NARENCİYE SIKACAĞI 26 OCAK 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

BOSCH mcp3500n vitapress narenciye sıkacağı fiyatı:   629 TL

Arçelik MS 6210 Narenciye Sıkacağı fiyatı:   749 TL

Arnica Presso Trend IH37102 Gümüş Narenciye Sıkacağı fiyatı:   499 TL

Ayrıntılı bilgi için:http://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ocak 2023 tarihinde saat 01:51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.82 Türk Lirası, altının gramı ise 1192 Türk Lirası değerinde.

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Beklenen haber geldi! İlköğretim ve ortaöğretim bursları yattı mı? Kaç lira ödenecek?

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?