21 / 06 / 2024

MG'den otomobil alacaklara müjde! MG Haziran ayında fiyatları dondurdu...

MG'den otomobil alacaklara müjde! MG Haziran ayında fiyatları dondurdu...

MG, haziran ayında benzinli ZS ve HS modellerinin donanım seviyesi en yüksek versiyonlarında ön siparişe özel benzersiz fiyatları devreye aldığını açıkladı. Buna göre, özel ve sabit fiyatlı MG modelleri hangileri?



Ülkemizde güvenli ve premium modelleri ile öne çıkan bir marka olan MG, benzinli ZS ve HS modellerinde, “Haziran ayında sabit fiyat ve yüzde 0 faiz avantajı ile sipariş ver, Temmuz ayında otomobilini teslim al” kampanyası ile birlikte sınırlı süre için geçerli birbirinden avantajlı kredi ve satış fiyatlarını açıkladı.

Bu doğrltuda özgün tasarımı, yüksek donanımları ve geniş yaşam alanıyla yüksek konfor sunan MG ZS modelinde; 100 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuluyor. İddialı modelin en üst donanım seviyesi olan Luxury Plus’ın fiyatı ön siparişe özel 1.249.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C segmentinin önde gelen premium modeli MG HS modeline ise yine 100 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi olanağı ile sahip olunabiliyor. MG HS Luxury için Haziran ayında ön satışa özel 1.549.000 Türk Lirası sabit fiyat avantajı sunuluyor.

MG den otomobil alacaklara müjde! MG Haziran ayında fiyatları dondurdu...

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; MG4 Electric modelinde, sınırlı bir süre için geçerli avantajlı başlangıç fiyatları Comfort donanımlı versiyonda 1.159.000 TL, Luxury donanımlı versiyonda ise 1.409.000 Türk Lirası olarak kaydedildi. 

Öte yandan , geniş iç hacmi ve güçlü donanım özellikleriyle C segmentinde fark yaratan %100 elektrikli ZS EV modelinde de yine 100 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi sunuluyor. Haziran ayına özel fiyat avantajı ile ZS EV’ye 1.599.000 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Şehir içi kullanımlarda 591 km’ye ulaşan menzili ile MG ZS EV, yüksek konfor sunarken uzun yolculuklar için de ideal performans sunuyor.

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

MG Nisan 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! Fiat Egea'dan bile daha ucuza 0 otomobil fırsatı!

MG Mart 2024 kampanyasını açıkladı! Hem 0 faiz hem de takas desteği müjdesi geldi!


 


Geri Dön