19 / 07 / 2024

MG'den yok artık dedirten kampanya! Sıfır araç alımına Vespa hediye!

MG'den yok artık dedirten kampanya! Sıfır araç alımına Vespa hediye!

Otomotiv Gazetecisi ve Teknoloji Girişimcisi Berkan Bayram resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda MG'nin yeni kampanyasında, sıfır araç alımına sıfır Vespa hediye ettiğini duyurdu. 




Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyen pek çok kişi firmaların başlattığı kampanyalar ile ilgili araştırmalar yaparken, otomotiv devi MG'den de görülmemiş bir kampanya geldi.

Otomotiv Gazetecisi ve Teknoloji Girişimcisi Berkan Bayram resmi sosyal medya hesabı https://x.com/Berkan_Bayram üzerinden yaptığı paylaşımda "Yok artık MG" ifadelerini kullanarak, MG'nin yeni kampanyasında, sıfır araç alımına sıfır Vespa hediye ettiğini duyurdu. 

Paylaşılan detaylara göre Temmuz ayı içerisinde alacağınız; MG4 Luxury, HS Luxury, ZS Luxury Plus ve ZS EV, yanında Vespa Primavera 125 ile birlikte geliyor. MG'nin Vespa kampanyası için son tarih 30 Temmuz 2024 olarak açıklandı.

Otomotiv Gazetecisi ve Teknoloji Girişimcisi Berkan Bayram'ın paylaşımı şu şekilde:

Yok artık MG 
MG yeni kampanyasında, sıfır araç alımına sıfır Vespa hediyesini duyurdu 
MG’nin 100. yılına ithafen ve dünyada ilk defa MG Türkiye'nin devreye aldığı, hemen deneyimleme veya hemen satın alma imkanı, MG Ready Programı sunuldu. 
MG’lere, Vespa Primavera 125 ile birlikte, ek ücret ödemeden* sahip olmak mümkün. Alacağınız MG modelini, ayda 24.900 TL’den başlayan üyelik fiyatları** ile önce kullanıp, sonra sahip olmak için de MG READY imkanı sunulmuş. 
Temmuz ayı içerisinde alacağınız; MG4 Luxury, HS Luxury, ZS Luxury Plus ve ZS EV, yanında Vespa Primavera 125 ile birlikte geliyor. 
(kampanya 30.07.2024 tarihine kadar geçerliymiş) 

Otomotiv Gazetecisi ve Teknoloji Girişimcisi Berkan Bayram'ın paylaşımına gelen yorumlar şu şekilde:

BİM 23 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim fırsatı var...

Işık Ökte’den 2024 borsa analizi, gelecek 1 yıl beklentisi ve portföylerini kendi yönetenlere 4 tavsiye

Lojman kiralarına şok eden düzenleme: Rayicin yüzde 20 altında olacak! İstanbul'da lojman kirası 18.880 TL!


Geri Dön