27 / 04 / 2024

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi yapılacağı açıklanmıştı. MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...



MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ataşehir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

MHR GYO tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesine karar verildiği açıklanmıştı. 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

KONUT VE TİCARİ ALANLAR YER ALACAK

MHR GYO proje ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. 

Bu kapsamda, arsa sahipleri ile şirket arasında yüzde 55'i arsa sahiplerinde, yüzde 45'i de şirkette olacak şekilde oransal dağılıma uygun kat karşılığı sözleşme ile  paylaşılacak konut ve ticari alanların yer aldığı bir kentsel dönüşüm projesi  geliştirileceği belirtildi. 

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor! 

İMZALAR ATILIYOR 

MHR GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Ataşehir kentsel dönüşüm projesi kapsamında kat malikleri ile 8 Aralık 2023 tarihinde noter huzurunda yapılan sözleşme ile; 2195 adanın yüzde 67,73'ü, 2196 adanın yüzde 87,22'si oranında imzaların tamamlandığı belirtildi. 

Diğer malikler ile görüşmeler de sürüyor. 

MHR GYO Ataşehir projesi, İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Barbaros Mahallesi, 2195 ada, 1, 2,  3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 , 15, 16, 17 parsel ve 2196 ada, 1,  2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parsel numaralarında yer alan arsa vasıflı taşınmazlar da hayata geçirilecek. 

Bu proje kapsamında, arsa sahipleri ile imzalanacak  tüm sözleşme ve belgeler için Kemal  Gülmez ve Şualp Nurkan Kaçmaz'a müştereken yetki tanınmasına ve bu yetki doğrultusunda vekaletname düzenlenmesine karar verildiği de açıklanmıştı. 

MHR GYO'nun şu an portföyünde Quick Tower bulunuyor. 36 bin metrekare kiralanabilir alana ve 110 metre yüksekliğe sahip Quick Tower, İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli ve prestijli ofis bölgelerinden biri olan ve birçok uluslararası firmanın da bölgesel yönetim merkezi olan Kozyatağı’nda yer alıyor. 

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!


Geri Dön