02 / 05 / 2024

MHR GYO Halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

MHR GYO Halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz bilgileri merak ediliyor. Diğer taraftan Mhr halka arzı almak isteyenler MHR Gayrimenkul halka arz fiyatı, hangi bankalarda olduğu ve lotunu sorguluyor. İşte tüm merak edilenler ve yanıtı...



Maher Yatırım Holding bünyesinde yer alan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın iştiraki bulunan MHR GYO, Yapı Kredi Yatırım aracılığıyla 'Borsadan Satış' yöntemiyle halka arz edilecek. Peki, MHR GYO Halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var? İşte detaylar...

Mhr GAYİRMENKUL HALKA ARZ NE ZAMAN?

MHR Gayrimenkul halka arz tarihleri 12 ve 13 Ekim olarak açıklandı. MHR halka arz katılım endeksine uygundur.

Mhr GAYİRMENKUL HALKA ARZI FİYATI NE KADAR?

MHR GYO açıklamasına göre, halka arzda, MHR GYO’nun çıkarılmış sermayesinin 620 milyon Türk Lirasından 827 milyon liraya yükseltilmesi nedeniyle oluşan 207 milyon lira nominal değerli hisse, 4,30 liradan satışa sunulacak. Halka arz sonrasında MHR GYO'nun halka açıklık oranı ise yüzde 25 olacak.

MHR GYO Halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var?

Mhr GAYİRMENKUL KAÇ LOT VERİR?

Halka arz açıklık oranı yüzde 25,03 olan MHR GYO halka arz 207.000.000 lot verecek.

Satılan payların tamamı eşit dağıtılacak. Olası katılımcı sayısına göre dağıtılabilecek ortalama pay miktarı şu şekilde:

2 milyon katılımcı: 104 lot (445 LİRA)

2,3 milyon katılımcı: 90 lot (387 LİRA)

2,5 milyon katılımcı: 83 lot (356 LİRA)

2,8 milyon katılımcı: 75 lot (318 LİRA)

3,3 milyon katılımcı: 63 lot (270 LİRA)

3,8 milyon katılımcı: 54 lot (234 LİRA)

MHR GYO KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU, HANGİ BANKALARDA VAR?

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arzının katılım endeksine uygun olduğu ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığında Borsa İstanbul'da işlem görecek.

MHR GYO, halka arz gelirinin tamamını gayrimenkul portföyünün genişletilmesi için kat karşılığı ve hasılat payı karşılığı projelerinin geliştirilmesi, yeni gayrimenkul alımı ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında kullanacak.

Ofis ve ticari gayrimenkul segmentinde faaliyetlerine devam eden MHR GYO’nun portföyünde  Ankara  Çankaya’daki Maidan İş ve Yaşam Merkezi’nde yer alan 3 bağımsız bölüm ile İstanbul Ataşehir’deki Quick Tower projesi yer alıyor.

Leed Platinum sertifikasına sahip sayılı ofis binalarından olan Quick Tower ve Maidan İş ve Yaşam Merkezi’nin kira gelirleri, doğrusal yöntemle gelir tablosuna aktarılıyor.

Belediyeden büyük fırsat: 30 konut satacak!

Milyonlarca çalışan bu sorunun yanıtını merak ediyor! İstifa edenler kıdem tazminatı alabilir mi? İşte cevabı...

İnşaat maliyetlerinde bomba artış! Bir yılda yüzde 67'ye yakın yükseldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön