Teknoloji

Microsoft yanlışlıkla Windows için yeni bir kullanıcı ara yüzü yayınladı!

Yazılım devi Microsoft, Ignite 2022 etkinliğinde yanlışlıkla Windows 12 ara yüzünü paylaşmış olabileceği gündeme bomba gibi düştü! Ayrıntılar için buraya tıklayın!Etkinlik, öncelikle Microsoft 365'e odaklanan haberlerle doluydu

Microsoft kısa süre önce Ignite 2022 etkinliğine ev sahipliği yaptı. Etkinlik, öncelikle Microsoft 365'e odaklanan haberlerle doluydu. Fakat şirket, resmi duyurunun dışında başka bir Windows arayüzü paylaştı. Bu gönderiden sonra birçok kişi Microsoft'un yanlışlıkla Windows 12 kullanıcı arayüzünün bir önizlemesini paylaştığını iddia etti.

Microsoft, Ignite 2022 etkinliğinde Windows 12 kullanıcı arayüzünü göstermiş olabilir

Birkaç gün önce Microsoft'un Ignite 2022 etkinliğinde beklenmedik bir sürüm ortaya çıktı. Şirket, isimsiz bir Windows UI ekran görüntüsü paylaştı. Bu görüntünün Windows 12 arayüzüne ait olduğu iddiaları var.

Microsoft, genellikle "Next Valley" olarak adlandırılan Windows'un bir sonraki sürümü üzerinde çalışıyor. Şirket, Temmuz ayında üç senelik bir geliştirme döngüsüne girdi ve Windows 12 olarak adlandırılan bir sonraki sürümün 2024'te gelebileceği konuşuldu. Ancak Microsoft 365 merkezli Ignite etkinliğinde beklenmedik bir şey oldu.

İşte diğer ayrıntılar...

Sunum sırasında Microsoft Contact'ın bulunduğu bir Windows masaüstü görüntülendi. Sunumun dikkatli bir şekilde incelenmesi, Windows arayüzünün öncekilerden biraz farklı ve farklı olduğunu ortaya çıkardı.

Kullanıcı arayüzünün en belirgin kısmı, kayan Başlat menüsüdür. Ek olarak, arayüzün sol üst köşesinde hava durumu bilgileri, sağda sistem simgeleri ve ortada bir arama çubuğu bulunur. Dokunmatik ekranlı cihazlara yönelik olduğuna inanılan bu arayüz, Windows 11'e de gelebilir.

Görüntü çok net olmadığı için arayüzün yeni bir modeli oluşturuldu. Prototipler, Microsoft'un tasarım hedeflerini temsil ediyor. Eskiden Windows 12 gündemdeydi. Ancak yaygın olarak Windows 12 işletim sisteminin 2024 yılında geleceği iddia ediliyor.

Android 13 alacak Xiaomi modelleri 2022!
Reklamlı Netflix'in Fiyatı Belli Oldu! 14 Ekim 2022 fiyat listesi...
Android 13 güncellemesi alacak Samsung akıllı telefonlar!
Başkasına ait videoyu YouTube’a yüklemenin cezası!