Beyaz Eşya

Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi... jpg'/>Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor

Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Miele kablosuz dikey elektrikli süpürgeler, pratik ve hızlı olmaları sayesinde temizliği kolaylaştırıyor. 

Miele kablosuz dikey elektrikli süpürgeler, Triflex HX1'in lityum iyon aküsü yedi adet yüksek performanslı hücre sayesinde son derece güçlü ve güvenilir bir performans sergiler. Ekstra geniş fırçasıyla daha fazla alanı daha kısa zamanda temizleyen Miele kablosuz süpürgeler, yerden tasarruf sağlamak amacıyla duvara asılabiliyor. 

Peki Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Miele kablosuz dikey elektrikli süpürgeler, PowerUnit'e sahip. PowerUnit, esnek kullanım amacıyla hem üst hem de alt bölüme monte edilebilyor. PowerUnit, mobilyaların altına kolayca ulaşır, araba veya ev koltuklarını kolayca temizler. Akü şart ünitesi ile Miele elektrikli süpürgenin çalışma sürsi 2 katına yükseliyor. 

HEPA Lifetime filtre ile Electro Compact el fırçasının bulunduğu Miele kablosuz dikey elektrikli süpürgeler, Twist2open özelliği sayesinde tek bir döndürme hareketiyle toz haznesinin boşaltılmasına imkan sunuyor. 

Peki Miele kablosuz dikey elektrikli süpürge fiyatları ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi..

MİELE KABLOSUZ DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE FİYAT LİSTESİ 26 MAYIS 2022 

Triflex HX1 - SMUL0: 9.990 Türk Lirası 

Triflex HX1 Cat&Dog - SMML0: 12.490 Türk Lirası

Triflex HX1 Pro - SMML0: 14.490 Türk Lirası

Triflex HX1 Runner - SMUL5: 12.990 Türk Lirası

Editörün Notu: Bu haber 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:33'te yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 43 kuruş, euro 17 lira 57 kuruş, altının gramı ise 981 lira 3 kuruş değerindedir. 

Benzin ve motorine dudak uçuklatan zam! Bu geceden itibaren! 26 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total ve Opet fiyat listesi

Merkez Bankası'ndan elinde doları olanlara nispet! Herkes bu detayı gözden kaçırdı

Memur Temmuz maaş zammında son dakika! Hangi memurun maaşına ne kadar zam geliyor? Öğretmenden polise yeni zamlı maaşlar