Perakende

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar. Ayçiçek yağına uygulanan zamlardan sonra uygulanan indirimlerle vatandaşlar, marketlerde kuyruk oluşturmaya başladı, Bu indirimi yapan markwtlerden biri de Migros

Ayçiçek yağı fiyatları önceki sene en çok zamlanan temel gıda ürünleri arasında yer alırken, ayçiçek yağı fiyatlarına uygulanan zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olmuştu. 

Ayçiçek yağına uygulanan zamlardan sonra uygulanan indirimlerle vatandaşlar, marketlerde kuyruk oluşturmaya başladı, Bu indirimi yapan markwtlerden biri de Migros. İndirimin ardından ayçiçek yağının satış fiyatı 33 TL'ye geriledi.

Ayçiçek yağı fiyatlarına yağılan zamlardan sonra Migros Abalı Ayçiçek Yağı 1 L 33,90 TL'ye gerilediğini açıkladı. Abalı Ayçiçek Yağı 1 L normal satış fiyatı 45,90 TL'den 33,90 TL'ye geriledi.

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz

Uzman isim tahminin açıkladı! İşte asgari ücrete uygulanacak zam oranı