05 / 05 / 2024

Migros Fine Food mağazası İstanbul'da açıldı!

Migros Fine Food mağazası İstanbul'da açıldı!

Misafirlerinin yaşam tarzı ve tercihlerini dikkate alarak özel lezzetler sunan Macrocenter, yeni yüzü Fine Food mağazalarının ilkini İstanbul'da açtı.



Migros Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve müdavimlerinin sesini dinleyerek sunduğu özel ürünlerle farklılaşan Macrocenter, yeni yüzü Fine Food mağazalarının ilkini İstanbul Bebek'te hizmete sundu. 


Migros açıklamasına göre, misafirlerinin yaşam tarzı ve tercihlerini dikkate alarak  özel lezzetler sunan Macrocenter, yeni yüzü Fine Food ile birlikte şehrin ara semtlerine girerek müdavimlerine daha yakın ve daha ulaşılabilir olmayı hedefliyor.   


Macrocenter'ın küçük ölçekli mağaza konsepti olan Fine Food mağazaları, adı Macrocenter ile özdeşleşmiş olan taze gıdalar başta olmak üzere tüm özel  ürün yelpazesini ve kaliteli hizmetini şehir hayatında farklı noktalarda yaygınlaştıracak.  


Bebek'te açılan iki katlı Fine Food mağazasının alt katında bisküvi-çikolata, organik, kahvaltılık, mahzen ve temizlik ürünleri yer alırken, ikinci katında ise şarküteri, sebze meyve, fırın, donuk, sütlü ve etli ürünler dışında ayrıcalıklı lezzetleri sevenlerin tercihi Macrocenter'ın kendi mutfağında birbirinden özgün ve günlük olarak hazırlanan Homemade markalı mezeler, her gün misafirlerinin beğenisine sunulacak. 



Dünya


Geri Dön