Perakende

Migros indirimli kırtasiye ürünlerini yayınladı! İşte Migros indirimli kırtasiye ürünleri listesi!

Migros, okul, kırtasiye ihtiyaçlarınızda yayınızda da yer alıyor. Eğitim süresince ihtiyaç duyabileceği yüksek kalite standartlarındaki kırtasiye malzemeleri Migros’ta!Migros, bu yıl da kırtasiye alışverişlerinin belirli bir oranını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunarak, çocukların eğitimlerine destek olmaya devam ediyor

Migros’un açıklamasına göre; birbirinden farklı çanta çeşitlerinden, defterlere, boya çeşitlerine, kalemliklerden kırtasiye setlerine kadar 700’ü aşkın ürün çeşidi tüm Migros mağazalarında yer alıyor.

Migros, bu yıl da kırtasiye alışverişlerinin belirli bir oranını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunarak, çocukların eğitimlerine destek olmaya devam ediyor.

İşte Migros’un yayınladığı kırtasiye ürünlerine dair detaylar…

Ülkenin 81 ilindeki Migros mağazalarında ve mobil uygulamalarında satışa sunulan kırtasiye ürünleri, Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartlarına göre 376 farklı kalite kontrol aşamasından geçmektedir.

Uluslararası standartlar çerçevesinde PAH, fitalat, kadmiyum, alerjen-kanserojen boyar maddeler, formaldehit, nikel, azo boyar maddeler ve ağır metaller ile yapılmaması pek çok test aşamasından geçirilen ürünlerin etiketleri yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol edilip, tedarikçi firmalardan ürünlere ait analiz raporları çıkarılıyor. Tüm bu incelemeler neticesinde Migros, sadece güvenilir ürünleri raflarda yer alıyor.

MİGROS’TA OKUL ÇANTALARI UYGUN FİYATLARLA SATIŞTA!

Bunun yanında çocukların okul eğitiminde destek amaçlı ihtiyaç duyduğu Samsung TAB A7 LITE SM-T220 32GB tablet 2 bin 49 TL'den, Samsung TAB S7 FE SM-T733 64GB tablet 6 bin 799 TL'den, TCL TAB 10L 32GB tablet 1.749 TL'den satılırken, Canon Pixma E414 yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinesi de 899,9 TL'den Migros raflarındaki sizleri bekliyor.

Yeni kriz kapıda! Şimdiden stok yapmaya başlayın! Firmalar alarm veriyor! İşte detaylar!

Bakanlıktan 12 ay boyunca geri ödemesiz 1,500 TL! Başvuran herkese anında ödeniyor! İşte detaylar!

İslam Memiş gram altın yerine bunu önerdi! Altın alamayanlar akın etti! İşte detaylar!