Perakende

Migros kampanyaları peş peşe sıraladı! Çay ve unda yüzde 42 indirim! Stoklar tükenmeden alın!

Günden güne artan fiyatlar karşısında Migros herkesin yüzünü güldürecek bir kampanyaya imza attı. Migros sanal market yoluyla indirim müjdesi vermeye devam ediyor. İşte detaylar... Migros sanal marketinden ilan ettiği indirim ile ürünleri, yüzde 42 gibi olağanüstü fiyatlardan satışa sunuyor

Migros herkesin yüzünü güldürecek indirimlerine devam ediyor. Migros sanal marketinden ilan ettiği indirim ile ürünleri, yüzde 42 gibi olağanüstü fiyatlardan satışa sunuyor. Bu sayede Migros artan enflasyon karşısında vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Siz de merak içinde indirim takip edenlerdenseniz bu haberimiz mutlaka yüzünüzü güldürecek. Yağ, çay ve un gibi bir evin mutfağında olmazsa olmaz temel gıda maddelerine sürekli zam gelirken, Migros bu konuda yaptığı büyük indirimle indirim bekleyenleri sevince boğacak.

Peki, çay ve un Migros'ta ne kadar? İşte detaylar...

 

ÇAY VE UNDA BÜYÜK İNDİRİM

Fiyat artışlarının bütçeyi oldukça zorladığı bir gerçek olarak gündemdeki yerini koruyor. Bu artışlardan bütün vatandaşlar her gün şikayet ediyor. Bu durum karşısında tüketiciler çözümü her gün indirim kovalamakta buluyor. İndirim beklenen yerlerden biri de marketler oluyor. Migros ise yaptığı indirimle vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Migros sanal marketi üzerinden uygulanacak, yüzde 42 gibi ciddi fiyat indirimleri yapıyor. Migros'un özellikle temel gıda maddelerine yaptığı bu indirimler un, çay ve yağ gibi gıdalarında sunuluyor.

MİGROS TARAFINDAN SUNULAN İNDİRİMLER

Siz de Migros’un indirimlerinden yararlanmak isterseniz, Migros Sanal Market üzerinden fiyatları inceleyebilir ve hemen alışveriş yapabilirsiniz.

Aile Bakanlığı’ndan müjde üstüne müjde! 2023 e-devlet 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Çiftçilere müjde üstüne müjde verildi! Bu indirim tüm çiftçileri sevince boğdu!