Kent Haberleri

Migros'a gideceklere 500 TL hediye çeki verilecek! Online alışverişlerde de geçerli! Tek yapmanız gereken...

Marketlerde uygun fiyata alışveriş yapmak isteyen tüketicileri sevindirecek haber geldi. Migros'a gideceklere 500 TL hediye çeki verilecek! Faydalanmak için bunu yapmak yetiyor... Migros tamı tamına 500 lira değerinde hediye çeki verecek

Market alışverişinde kar etmek isteyen tüketiciler bu habere çok sevinecek. Migros tamı tamına 500 lira değerinde hediye çeki verecek. Migros hediye çeki kampanyası hakkında merak edilenler belli oldu. 

Türkiye'de son zamanlarda yaşanan enflasyon krizi birçok alanda vatandaşları zorlarken yeni kampanyalar da dikkat çekiyor. 

Müşteri çekmek isteyen bankacılık sektöründe yapılan kampanyalar ile maliyetlerin düşürülmesi amaçlanırken gıda sektöründeki kampanyalarda yoğun bir ilgi gösteriliyor. Migros'a gideceklere 500 TL hediye çeki verilecek! Faydalanmak için bunu yapmak yetiyor...

Karar'da yer alan detaylara göre, 2023 yılına zamlı fiyatları ile giriş yapan et ve et ürünleri ile birlikte süt ve süt ürünleri için yapılan kampanyalar yakından takip ediliyor. ON Bankacılık müşterisi olan kişiler için 500 lira değerinde Migros hediye çeki verileceği duyuruldu.

Burganbank’a kapsamında yer alan ON Bankacılık yeni kampanyası ile tüketicileri sevindirecek. Yeni müşteriler için hazırladığı kampanya kapsamında Migros marketlerde geçerli olan 500 liralık hediye çeki verildiği belirtildi.

İşte kampanya yönelik merak edilen tüm detaylar…

TAMI TAMINA 500 LİRA VERİLECEK

Kampanya kapsamında yapılan yazılı açıklama ile ON Bankacılık, müşterisi olan vatandaşlara Migros marketlerde geçerli olan hediye çekinden faydalanabileceğini duyurdu. Davet kodu ile banka müşterisi olan kişiler kişi başına 100 lira toplamda 500 lira hediye çeki kazanabiliyor. Davet kodu ile banka müşterisi olan kişileri verilecek hediye çekinin sadece Migros marketlerde geçerli olacağı belirtildi.

2023 yılına yeni bir başlangıç yapan ON Bankacılık, kampanyanın 30 Haziran 2023 tarihi ne kadar devam edeceğini kaydetti. En fazla beş kişiye referans olunabileceği ifade edilirken kampanya kapsamında en fazla 500 lira veriliyor.

KAMPANYA SANAL ALIŞVERİŞLERDE DE GEÇERLİ OLACAK

Migros, 5M Migros, Migros Jet,  Macrocenter mağazaları ile Macrocenter Kiosk, Migros Sanal Market ve Migros Hemen’de geçerli olacak kampanya doğrultusunda ON Bankacılık müşterisi olan herkes kampanyadan faydalanabiliyor. 

Davet kodu ile müşteri olan vatandaşlar hediye çekleri sanal alışveriş içinde kullanabiliyor. Davet kodu ile paylaşım yapılarak banka müşterisi olan kişiler için yapılan açıklama şu şekilde:


“Sana özel davet kodunu; ON Mobil Avantajlar Dünyası menüsünden ON’a Davet kampanya sayfasına girerek alabilirsiniz. ON Mobil’de ON’a Davet kampanya sayfasında «davet kodunu» oluşturduktan sonra "Davet kodu paylaş" butonuna tıklayarak davet kodunu yakınlarınla  Whatsapp, SMS, E-posta ve diğer iletişim yolları ile de paylaşabilirsiniz.”

PTT KPSS şartsız, 18-36 yaş arası 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? PTT bu yıl alım yapacak mı?

Aile Bakanlığı dar gelirli çocuklara 3.295 TL para veriyor! Zamlı 2023 Ocak ayı SED yardımı yattı mı? 

Gram altın için 1.200 TL rakamı geldi, altını olan adeta buz kesti! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!