Beyaz Eşya

Migros'ta beyaz eşya indirimi! 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Money İndirimli ürünlere beyaz eşyalar da eklendi. Migros'ta avantajlı fiyada alabileceğiniz beyaz eşyalar şöyle...   İşte özellikleri ve fiyatları:  Grundig No-frost Buzdolabı: 8

Migros'ta Money İndirimli Market Ürünleri arasında Seg bulaşık makinesi ve Grundig buzdolabı öne çıktı. 

İşte özellikleri ve fiyatları: 

Grundig No-frost Buzdolabı:

8.990,00 TL yerine 8.599,00 TL

Akıllı çalışma sistemine sahip Vitamin Zone'unda yani vitamin bölmesinde doğal gün ışığı döngüsünü simüle ediliyor. Yani, gün ışığını taklit eden sistem meyve ve sebzelerinizin doğal yaşam mekanizmalarını hareket geçirmeyi hedefler.

Bölmeye konan yiyecekler fotosentez benzeri metabolik aktivitelerini devam ettirebildikleri için tazeliklerini çok daha uzun süre korurlar. Ayrıca bu özellikler ile vitamin ve mineral değerlerini de korumaları sağlanıyor. 

Bir başka özel bölme olan 0 derece bölmesi de bir hayli kullanışlı bir alan olarak karşınıza çıkıyor. Kahvaltılar ve bozulması olası ürünler burada saklanabilir.

Bölme, bu tarz ürünleri dondurmadan minimum sıcaklıkta saklayabilme kapasitesine sahip olduğu için en uzun süreli tazelikte bir muhafaza yöntemi sunuyor.

Özellikle süt ürünleri ve şarküteri için oldukça uygun olan bu bölmede siz de bu tarz gıdaları güvenle muhafaza etmek mümkün. 

Modeli: Grundig Grne 4653 No-frost 

Seg Bulaşık Makinesi:

4.299,00 TL yerine 3.999,00 TL

Ayrıntılı bilgi için: migros.com.tr 

Editörün notu: Bu haber 20:10 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18:57 TL, Euro kuru 18,02 TL'dir. Gram altın fiyatı ise 996 TL. 

İsveç markası Electrolux'te sezon kampanyaları! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Profilo'dan 10 yıl garantili beyaz eşyalar. 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Samsung buzdolabı alana robot süpürge hediye! Hepsiburada 10 Ekim 2022 fiyat listesi