Perakende

MİGROS'ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinde biri olan MİGROS, yaptığı haftalık indirimlerle vatandaşı mest etmeye devam ediyor. MİGROS, 7 Mart aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. İndirimli ürünleri ve kataloğu merak edenler haberimizden takip edebilir.Şirket 1925 yılında Gottlieb Duttweiler tarafından kuruldu ve o zamandan beri 700'den fazla mağazası ve 100

Migros, İsviçre çapında bir süpermarketler, hipermarketler ve diğer perakende mağazaları zinciri işleten bir İsviçre perakende şirketidir. Şirket 1925 yılında Gottlieb Duttweiler tarafından kuruldu ve o zamandan beri 700'den fazla mağazası ve 100.000'den fazla çalışanı ile İsviçre'deki en büyük süpermarket zinciri haline geldi. Migros, yiyecek ve içecek ürünlerinden ev eşyalarına, elektronik ürünlerden giyim ürünlerine kadar geniş bir yelpazede satış yapmaktadır. Migros, perakende operasyonlarının yanı sıra seyahat acenteleri, bankalar ve spor salonları gibi birçok işletmeyi de işletmektedir. Şirket, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk taahhüdü ile tanınmaktadır ve çevresel etkisini azaltmak ve yerel toplulukları desteklemek için bir dizi inisiyatif uygulamıştır.

Perakende pazarı, kişisel veya evsel kullanım için doğrudan tüketicilere mal ve hizmet satan bir tür ticari kuruluş anlamına gelen perakende pazarının Türkçe terimidir. Perakende pazarları, süpermarketler, büyük mağazalar, marketler, özel mağazalar ve çevrimiçi perakendeciler dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde olabilir. Genellikle toptancılardan veya üreticilerden mal satın alırlar ve bunları işletme giderlerini karşılamak ve kar elde etmek için bir kâr marjında ​​satarlar. Perakende pazarları, tüketicilere geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine erişim sağladığı ve dünya çapında milyonlarca insan için iş ve gelir yarattığı için ekonomide çok önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye'de perakende marketler, ekonominin en büyük ve en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olan perakende sektörünün önemli bir parçasıdır.

MİGROS'ta çılgın fırsatlar! Kasap sucuk 29 TL, Ayçiçek fiyatı 32 TL! Bu fırsatlar kaçmaz

 

BU FIRSATLARI AMAN KAÇIRMAYIN
Efor Rize siyah çay 27 TL


Orkid platinum ekonomik ped çeşitleri fiyatı 12 TL

Uzman kasap köfte çeşitleri 25 TL, Pınar yarım yağlı süzme peynir fiyatı 25 TL

Yudum ayçiçek fiyatı 32 TL

Taciroğlu 3 dilimli tam yağlı olgunlaştırılmış inek peyniri fiyatı 32 TL

Polonez dana kasap sucuk 29 TL, Sofia tuvalet kağıdı fiyatı 29 TL

Lipton ıce tea / Pepsi / Pepsi max çeşitlerinin fiyatı 27 TL


Gözde / İzmir poşetli bütün piliçin fiyatı 42.50 TL,

 Migros pilavlık ithal pirinçin fiyatı 42.90 TL


Sabah margarin 8.50 TL
 Migros süzme peynirin fiyatı 41.50 TL


Migros kırmızı mercimek fiyatı 20.90 TL

Migros demlik poşet siyah çayın fiyatı 16.75 TL


Migros kakaolu fındık kreması fiyatı fiyatı 29.25 TL
 Migros marshmallowlu sandviç kekin fiyatı 14.50 TL


Migros sıvı bulaşık deterjanı fiyatı 49.90 TL
 Migros matik fiyatı 86.90 TL

Kaynak: MİGROS

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Mart 2023 tarihinde saat 19:05'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.88 Türk Lirası, euro 20.09 Türk Lirası, altının gramı ise 1127 Türk Lirası değerinde.

CarrefourSA’dan Samsung Galaxy A33'e müthiş kampanya! Tam 2500 TL indirim! 06 Mart 2023 fiyat listesi

Emekli ve memurlar bu habere hemen bakın! Hesaplar tek tek yapıldı! Maaşınıza zam 4.125 TL olacak

Flaş.. Flaş.. ING Bank kalem kalem açıkladı! İşte emekli promosyonunda muhteşem teklifler! Son noktayı koydu