28 / 04 / 2024

Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros, et ve tavuk ürünlerinde yüzde 25'e varan avantajlı indirimleri peş peşe açıkladı. Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!



Migros Market'te et ve tavuk ürünlerinde avantajlı yüz güldüren indirimler başladı. Kampanya kapsamında 20 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında et ve tavuk ürünlerinde yüzde 4 ile yüzde 25'e varan indirimler sunuluyor. 

Migros'ta et ve tavuk ürünlerinde başlatılan kampanya stoklarla sınırlı. Bu nedenle, ürün stoklarının değişkenlik göstermesi sebebiyle şiparişlerde tedarik edilemeyen ürünlerin olabileceği belirtildi. Bu durumda, müşteri, kampanya şartlarını sağladığı oranda indirimden yararlanabiliyor.

Migros ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu!

Migros'ta 20 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında indirimli fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında, dana döner, piliç pirzola, kuzu sac kavurmalık gibi ürünler yer alıyor. 

Peki Migros'ta hangi ürün kaç lira, ne kadar indirimde? Migros'ta dev indirim! Piliç şinitzel 21, dana döner 74, piliç bonfile 95 TL! Duyan resmen koştu! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listes


Geri Dön