Ekonomi

Migros'ta yetişen alıyor! Hoover bulaşık makinesine bomba indirim! 26 Aralık fiyat listesi

İç ve dış tasarımıyla muadillerinden fark gösteren Hoover HFDN 1L 360OW bulaşık makinesi için Migros'tan yüzde 7'lik avantajlı indirim geldi. Peki Hoover HFDN 1L360OW bulaşık makinesi ne kadar?Tercih edilme nedenlerinden biri ve en önemlisi hacmi o kadar büyük ki içerisine diğer makinelerden daha çok bulaşık yerleştirebilirsiniz

Hoover HFDN 1L360OW bulaşık makinesi, alternatifleri arasında en çok tercih edilenler arasında. Tercih edilme nedenlerinden biri ve en önemlisi hacmi o kadar büyük ki içerisine diğer makinelerden daha çok bulaşık yerleştirebilirsiniz. Tükettiği su miktarını en avantajlı halde kullanan makine doğal olarak tasarruf etmenizi sağlar. Bu fırsatı kaçırmamak için haberimizi okumanızı tavsiye ederiz.

Hoover, yıllardır değişmeyen üstün kalite mantığını bulaşık makine çeşitlerinde de ortaya koyuyor. Özellikle HFDN 1L360OW-17 modeli hem teknik donanımı hem de performansı ve ortaya koyduğu neticeler itibari ile kullanıcılara unutulmaz bir deneyim yaşatır.

Ürünün geniş hacmi, bulaşıklarınızı rahat bir şekilde yerleştirmenize yardımcı olur. Özellikle nüfusu çok olan aileler için rahat bir kullanım sunar.  Özel sepet sistemi ile de çatal ve bıçaklarınızı aynı haznede toplayabilirsiniz, kahve ve çay fincanlarınız dizilimi ile yer tasarrufu sağlar.

Bu sayede yerininzi çok verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. Hoover’in bu bulaşık makinesi tipinde değişik yıkama programı seçenekleri yer alır. Dolayısıyla çıkan bulaşıkların sayısına ve kirlilik durumuna bakarak en uygun programı seçebilir, hatasız bir biçimde temizlenmelerini sağlayabilirsiniz.Peki Hoover HFDN 1L360OW bulaşık makinesi ne kadar?

Ürünün sahip olduğu özel teknoloji, yoğun yıkama esnasında bardaklarda, tabaklarda ve diğer tüm bulaşıklarınızda herhangi bir çizilme veya deformasyon oluşturmaz.

Böylelikle ilk günkü hallerini korumalarını sağlayarak mutfak malzemelerinizin de kullanma ömrünü uzatır. Hoover bulaşık makinesi, gösterdiği üst düzey performansın yanı sıra narin tasarımı itibari ile de tüm dikkatleri üzerinde toplar.

Bütün mutfak dekorasyonlarına uyum sağlayan gösterişli dizaynı, görsel bir bütünlük oluşturmanıza yadımcı olur. 
Siz de Hoover HFDN 1L360OW-17 bulaşık makinesi hakkında yapılan yorumları inceleyerek kararınızı verebilir, fiyat aralıklarını kıyaslayarak bütçenize en uygun seçeneği kolaylıkla bulabilirsiniz.


Hoover HFDN 1L360OW-17 Teknik Özellikler

Görüntüsü ile mutfaklara medeni şık ve inovatif bir dokunuş yapan Hoover HFDN 1L360OW-17, bazı teknik inceliklere sahip olması nedeniyle  maksimum güç gösterir ve kullanıcılara da uzun soluklu bir kullanım deneyimi yaşatır. 
 

HOOVER HFDN 1L 3600W BULAŞIK MAKİNESİ FİYAT LİSTESİ 23 ARALIK 2022

Hoover HFDN 1L360OW bulaşık makinesi satış fiyatı: 5.549,00 TL

AYRINTILAR  İÇİN: https://www.migros.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat 19:08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.92 Türk Lirası, altının gramı ise 1097 Türk Lirası değerinde.

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan ısıtıcılara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Oyun tutkunlarına müjdeli haber! Artık ücretsiz oynanacak...

Amazon'dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi