Ekonomi

Migros'ta yüzde 50 indirim kampanyası başladı! Kırtasiye ürünlerinde 23 Nisan'a özel fiyatlar

Migros, 19-24 Nisan tarihlerinde kırtasiye ve oyuncak ürünlerinde yüzde 50 indirim yapacak. Migros söz konusu indirimle ilgili açıklamayı resmen duyurdu. İşte yüzde 50 Migros indirim kampanyası detayları...Migros son olarak 19-24 Nisan tarihlerinde kırtasiye ve oyuncak ürünlerinde yüzde 50 indirim yapacağını açıkladı

Migros, Kızılay ile birlikte yürüttüğü ramazan kolisi ve İyilik Kartları bağışlarına ek olarak iftarlık yemek desteği projesini başlatmıştı. Migros son olarak 19-24 Nisan tarihlerinde kırtasiye ve oyuncak ürünlerinde yüzde 50 indirim yapacağını açıkladı. Migros'tan yapılan açıklamada "19-24 Nisan 2022 tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde kırtasiye ürünlerinde yüzde 50 indirim uygulanacaktır. Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlıdır. Fotokopi kağıtları kampanyaya dahil değildir." ifadelerine yer verildi.

 

5 LİRA 45 KURUŞTAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Migros'un detaylarını web sitesinden duyurduğu indirim kampanyasında sırt çantaları, boyama setleri, kalemler, 80, 60, 96 yapraklı defterler, kaplıklar, boyama çantaları, kurşun kalem gibi ürünler 5 lira 45 kuruştan başlayan fiyatlarla müşterilere sunulacak. 

Oyuncaklarda da yüzde 50 indirimin uygulanacağı açıklanan kampanyanın mağaza stoklarıyla sınırlı olduğu akülü-aküsüz araçlar ve çocuk bisikletlerinin kampanyaya dahil edilmediği bilgisine yer verildi.

Asgari ücrete ikinci zammın miktarı ve tarihi belli oldu! Hükümetten iki farklı açıklama

Enflasyon sonrasında asgari ücret rakamı güncellendi! Bakan asgari ücretle ilgili kriteri açıkladı

Asgari ücrete zam gelecek mi? Erdoğan son noktayı koydu!