Perakende

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.Migros Sanal Market mobil uygulamasından uygulanan online alışverişlerde ayçiçek yağı kısa zaman için yüzde 26 indirimli satılıyor

Migros indirimli ayçiçek yağı kampanyasını ilan etti. Migros Sanal Market mobil uygulamasından uygulanan online alışverişlerde ayçiçek yağı kısa zaman için yüzde 26 indirimli satılıyor. Sepette düşen indirimle ikili alımlarda daha da indirimli alma avantajı sunuluyor.

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Migros'un avantajına Abalı Ayçiçek yağı ürününün 1 litrelik ücreti 33,90 iken 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriliyor. Bunun yanında Bor 1 kg şeker ürününün ücreti ise 22,90 TL iken ikili alımlarda 20,90 TL'ye geriliyor.

MİGROS SANAL MARKET AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde ikili alımlarda Migros Sanal Market'e has avantajlar sunuluyır. İndirimin sepette düştüğünü söyleyelim.

Ürün stoklarının anlık farklılık göstermesinden dolayı siparişinizde tedarik edilmeyen ürünler olabileceğini aklımızdan çıkarmayalım. Kampanya şartlarının sağlanması durumunda indirimden yararlanma hakkına elde edebilirsiniz.

 

Tüketici İhtiyaçlarını Karşılamak: Migros, müşterilerinin günlük yaşamda ihtiyaç duyduğu temel gıda ve tüketim ürünlerini sağlamaktadır. Mağazalarında geniş bir ürün yelpazesi sunarak müşterilerin farklı tercihlerini karşılamayı hedefler.

Perakende Hizmeti: Migros, perakende sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir ve müşterilerine mağazalarında kolay ve erişilebilir bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlar. Mağaza konumları, geniş ürün yelpazesi ve müşteri hizmetleri gibi faktörlerle müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışır.

İstihdam Oluşturmak: Migros, faaliyet gösterdiği bölgelerde istihdam yaratır. Mağazaları ve operasyonel birimleri için çalışanlar istihdam eder ve ekonomiye katkı sağlar.

AB Komisyonu açıkladı! Enflasyon yüksek kalmaya devam edecek

Piyasalarda korkulan oldu! Borsada parası olanla bu habere dikkat!

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı