Perakende

Migros'tan çılgın fırsat! Bulaşık makinesi ürünlerine yüzde 25 indirim! Bu fırsat bir daha gelmez sakın kaçırmayın!

Migros'un 18-19 Mart kampanyasına ilgi bi hayli yüksek oldu. Yarın son gününe girilecek kampanyanın detayları araştırılıyor. Şirketin karbon ayak izini azaltmak ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanmak, ambalaj atıklarını azaltmak ve organik tarımı teşvik etmek gibi sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmek için bir dizi girişimi var

Migros, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluğa verdiği önemle tanınmaktadır. Şirketin karbon ayak izini azaltmak ve yenilenebilir enerji kaynakları kullanmak, ambalaj atıklarını azaltmak ve organik tarımı teşvik etmek gibi sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmek için bir dizi girişimi var.

Migros ayrıca İsviçreli tüketiciler arasında popüler olan bir dizi özel markalı ürüne sahiptir. Bu ürünler genellikle ulusal markalardan daha düşük fiyatlıdır, ancak yüksek kalitededir ve sürdürülebilir ve çevre dostu olarak pazarlanmaktadır.

Migros, perakende faaliyetlerinin yanı sıra bankacılık, sigortacılık, seyahat ve telekomünikasyon gibi farklı sektörlerde de faaliyet göstermektedir. Banyo ürünlerine büyük avantajlar sunan ve yarın son günüe girilen MİGROS'un aktüel ürünlerini görmek isteyenler haberimiz tam sizin için


Migros, İsviçreli bir iş adamı olan Gottlieb Duttweiler tarafından 1925 yılında kuruldu. Duttweiler, o dönemde İsviçre'de toplumun büyük bir bölümünün yoksul olduğunu ve temel gıda maddelerini bile satın alamadığını fark etti. Bu nedenle, Migros'u kurarak, tüketicilere uygun fiyatlı gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri sunmak istedi.

Duttweiler ayrıca, Migros'un sadece kar amaçlı bir işletme olmamasını da amaçladı. Şirketin ana hedefi, toplumun refahını artırmak ve sürdürülebilir bir işletme modeli oluşturmaktı. Bu nedenle, Migros'un kuruluşundan bu yana, çevre dostu uygulamalar, sosyal sorumluluk projeleri ve çalışanların haklarına saygı gibi konularda öncü oldu.

Bugün Migros, İsviçre'nin en büyük perakende şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteriyor ve farklı sektörlerdeki şirketleri ile ülkenin önemli bir işletme grubu haline geldi.

 

Migros'tan çılgın fırsat! Bulaşık makinesi ürünlerine yüzde 25 indirim! Bu fırsat bir daha gelmez sakın kaçırmayın!

BU FIRSATLARI AMAN KAÇIRMAYIN

Solo havlu 12'li 2'li alımda 79.95 TL

Peynirlerde aynı ürünün 2.si %50 indirimli

Orkide naturel sızma zeytinyağı 35 TL

Pınar cheddar ve gouda dilimli

Pınar yoğurt 26.90 TL

Hasata Osmancık pirinç 2'li alımda 31.90 TL

Sıvı bulaşık deterjanlarında %25 indirim


Omo active oxygen 1.2 kg 34.90 TL

Papia parfümlü tuvalet kağıdı 44.90 TL

Paket ıspanak 19.90 TL

Domates salkım 23.75 TL

Bulaşık makinesi ürünlerinde %25 indirim

Mantı - ye ürünlerinde %20 indirim

Tat domates salçası 39 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 18 Mart 2023 tarihinde saat 21:2055'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.27 Türk Lirası, altının gramı ise 1216 Türk Lirası değerinde.

İş Bankası son noktayı koydu! Bu promosyon tutarlarını duyanın aklı gitti

A101'de peş peşe kampanyalar! 10 TL üzeri alışverişinizde pirinç sadece 29.90 TL.. Bu fırsatı kaçırmayın! 

İş Bankası son noktayı koydu! Bu promosyon tutarlarını duyanın aklı gitti